Debil!?! Izvini Tenssa, ali zašto je debil? Da li si pročitao šta je momak naručio:
Citiraj:
Pozz, narucio sam malo vecu kolicinu vitamina za licnu upotrebu, znaci multivitamini za opstu snagu, neke tablete za mrsavljenje i neke tablete za bolje raspolozenje, sve naravno na biljnoj bazi...
SkyzeR, Zašto to sebi radiš?
Prije nego što ospeš paljbu po meni, farmaceut sam po struci i znam mnogo štošta vezano za ove biljne preparate koji su "neškodljivi". I hašiš je je biljni preparat za bolje raspoloženje.
Svi preparati za mršavljenje (pa i biljnog tipa) mogu da izazovu mnogo problema. Ako ništa drugo, izazivaju gubitak vode i elektrolita, čime može značajno da se naškodi mnogim organima, srcu naročito. Da ne spominjem da su pacijenti koji uzimaju hemijski definisane preparate za mršavljenje (nazovimo ih lijekovima) pod strogim nadzorom ljekara zbog mnogobrojnih neželjenih efekata.
To što je nešto vitamin ne znači da je neškodljivo, postoje hipervitaminoze (pretjerane količine vitamina) koje su nekad problematičnije od hipovitaminoza. Plus, između preporučenih doza vitamina u SAD-u i u Evropi postoje ogromne razlike.
I nikad mi neće biti jasno kako se neko usudi da naruči viagru ili bilo kakav lijek ili dodatak prehrani preko interneta.
](./images/icons/smile/eusa_wall.gif)