navajo, znas sta mene muci, to sto me za 52 marke mjesecno levate, umjesto da budu proaktivni.
Moment da se "mozda ne radi subotom", meni, a pretpostavljam i ostalima koji imaju ovaj ili drugi problem, nije opravdavajuci. Ako vec moze toliko da se naplacuje, onda moze da se plate bar dva servisera da rade subotom. Btw zasto se ovo radilo polovinom nedjelje, a ne u nedjelju pa da se u ponedjeljak izadje na teren. Naravno da mi je jasno da nisam jedini (ako nisam zadovoljan ne znaci da sam nerazuman), i naravno da mi je jasno da neciji neprofesionalizam i stalno trazenje izgovora ne dotice svakog jednako. Da je net 20 KM i da se dogadjaju ovakvi, bar za mene koji mozda grijesim nemarni propusti, ne bih najvjerovatnije napisao ni slovo.
Da nisam imao neta do ponedjeljka tj. cetiri dana, cisto sumnjam da bi mi mjesecni racun bio umanjen. Nadam se da sam u krivu.
Zasto se moralo odreagovati brzo, zar je neko prislonio pistolj na celo. Nije bitno. Ja sam revoltiran pa malo nadodajem, ali mislim da je djelimican, ako ne i glavni uzrok mog pomalo nekontrolisanog revolta poslovna politika Blica.
I da se razumijemo ja nemam nista protiv radnika Blica.
Dobro, naucio sam nesto iz ovog iskustva, nikad ne potpisuj nesto na toliko vrijeme da postoji prostor da dodatno posjedis.
I zasto komentarises nesto sto ne zelis da komentarises. bez ljutnje

zanemari ovo, jos sam neurozan