Vezano sa problem sa rezervisanjem sredstava u RajzeŠajze Bank:
Citiraj:
Moja žalba:
Ponovo mi se dogodio problem kao što je to bio slučaj pre 2-3 meseca, a to je da mi je dva puta obračunat jedan trnsfer novca. Naime, ja se kladim u kladionici xxx i u nju uplaćujem novac preko svoje VISA Electron Debitne kartice, ali evo događa se već drugi put da mi duplo Vi i/ili oni obračunate jedan transfer. 01.06.2010. sam imao oko 25KM na kartici i sa svog štednog deviznog računa sam 02.06.2010. prebacio 30€ i na kartici imao ukupno oko 84KM i onda sam 02. ili ipak mislim 03.06.2010. u kladionicu xxx uplatio 41€ što je oko 80KM i ostalo mi je oko 4KM na kartici, a sad vidim da na kartici imam -76KM što znači da mi je nakon par dana od tog transfera ponovo uračunat ta suma iako je ja nisam ponovo izvršio, pa Vas molim da to pozitivno rešite kao i prošli put, a ja Vam u prilogu (attach-u) šaljem screenshot (sliku) koja Vam pokazuje samo moj promet koji ste evidentirali a transakcija u xxx uopšte nije prikazana. Znači još jednom ukratko da rezimiram da mi je nestalo oko 80KM tako što je uračunata dva puta transakcija u expekt iako je ona izvršena samo jedanput. Pa VAS MOLIM DA TO ISPRAVITE.
Njihov odgovor:
Postovani,
uvidom u Vas karticni racun utvrdili smo da je jedna transakcija u iznosu EUR 41,00 (KM 80,19) zaduzila racun, ali na rezervaciji je ostao jos jedan isti iznos. Iz tog razloga stanje na Vasem racunu je bilo negativno.
U ovakvim slucajevima Trgovac treba RBBH Banci da posalje dopis (Cancellation) na fax broj ++38733-206-038 u kojem ce zahtijevati da Vam oslobodimo sredstva za predmetnu transakciju, navodeci broj kartice, datum transakcije i authorization code (sestocifreni broj) istih.
Takodje, mozete nas i Vi kontaktirati na broj telefona 033/287-582, nakon cega camo provjeriti transakciju.
Rezevisana sredstva smo oslobodili i vratili na Vas karticni racun, tako da je trenutno raspolozivo stanje KM 3.92.
Moj odgovor:
Poštovanje,
E pa ja vama i objašnjavam da na mom računu treba biti oko 4KM, tj. 3.92KM. Sad je uredu što se mene tiče jer ja sam svojom željom izvršio onu transakciju u kladionicu od 41€ ali je bio problem što mi je bilo uračunato dva put,a ja je obavio jedanput pa je stanje bilo negativno sa -76KM. Znači sad Vam ne trebam ništa slati, niti Vas zvati, jel tako pošto je sad stanje na računu onakvo kakvo i treba biti?
I ne razumem Vas kakva su to rezervisana sredstva i koja je svrha tih sredstava? Voleo bih da se ovo više ne događa jer ovo je već drugi put da se dešava.
Pozdrav i HVALA!
Njihov odgovor:
Postovani,
u pravu ste, rijesili smo reklamaciju i nema potrebe da nam saljete bilo sta, niti da nas zovete po tom pitanju.
Sto se tice rezervisanih sredstava, ona se opet mogu pojaviti kod pravljenja neke druge transakcije.
Medjutim, stojimo Vam na raspolaganju, slobodno nam posaljite e-mail ili nas nazovite na 033/287-582.
Beše davno ova prepiska.
Eto to su moja iskustva i to tek nakon što sam primetio da me često ''pokradu'' jer dva puta uračunaju transakciju, prvo mojom voljom skinu novac onda kad ja kupim/uplatim nešto, a onda dan/dva/tri nakon toga još jednom skinu pare u istom iznosu. Ne događa se uvek, ali često (u 40-50% slučajeva) i što je najgore, ako se nebunite, ništa, pojeo vuk magarca, ostašte vi u minusu i ako u ugovoru piše da ta kartica ne može u minus. Čista krađa.

I to kad vam dva puta uzmu pare za jednu kupljenu stvar te/tih transakcija uopšte nama u istoriji prometa transakcija, a kad sve lepo prođe onda ima (nakon par dana).
I da još napomenem da sam ta dva puta redosled transakcija dokazivao screenshot-ovima i od tad sve moje transakcije sLimam.

A u prvoj prepisci sam im rekao da sam skoro siguran da se to i pre događalo, ali da nemam dokaz, jer nisam snimao transakcije i na tu moju opasku uopšte nisu reagovali, po principu nikom ništa, pojeo vuk magarca. A siguran sam da su me bar dva puta pre toga cepnuli za duplo od onoga što sam uplaćivao, al' jebi ga nemadoh dokaze (papiriće, crno na belo), a transakcije nisu bile tolike da bi me bacile u minus pa nije bilo očigledno.