Pozdrav svima.
Planiram nesto da narucim sa ebay-a ovih dana,pa sam vec napravio nalog tamo,a uskoro cu da otvorim i Pay Pal nalog cim izvadim ovu debitnu Visa electron karticu raiffeisen banke.
Koliko treba uopste da se ceka da se dobije ta kartica ?
Kad izvadim karticu sta treba da radim tacno?
Da upisem ona tri broja na pay pal account pa onda da idem na ebay da upisem tamo broj svog pay pal racuna,pa onda opet na pay pal da to potvrdim (verifikujem

..?
Ne kontam sta treba sa onim izvodom iz banke koji uzmem.Koji broj treba da upisem na pay pal i zbog cega se to radi.
Jel to nakon svake narudzbe treba raditi.Kada kupim nesto na ebay-u ono mi skine sa racuna i trebam uzeti izvod iz banke pa ga upisati na pay pal da potvrdim to.
Narucicu nesto u vrijednosti 54 USD + 14 USD postarina. Rekao sam liku da mi napise da je to '''Gift'' i da ne stavlja racun unutra jer imaju obicaj ostaviti racun a napisati da je poklon.Hoce li to proci kod ovih nasih lopova na carini ?
E ovako karticu koju si zatrazio dobijes isti dan, odmah stavi nesto novca na racun zbog pay-pal verifikacije!
Kad to uradis odes na pay-pal i ides na add or edit card i ukucas ona 3 br sa kartice. Kad to uradis odes na e-bay, ulogujes se pa onda kliknes na account pa ga registrujes (registrujes pay-pal racun) kad to uradis odes opet na pay-pal i verificate credit card platis sta ti zatraze (nesto sitno), poslije nekoliko dana zatrazis u banci izvod sa racuna, i to je to!!!!