banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 22:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2791 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 140  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jun 2015, 16:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Mar 2015, 17:49
sinip je napisao:
То уопште није проблем, поредећи с проблемом који ти имаш. :evil3: :lol:

ja problema nemam, jer nisam ja taj koji trosi godine na forumu da pljuje po elti jer nisam prosao na konkursu za posao :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 16:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
markomrki je napisao:
zerocool je napisao:
Dasha otvorila nalog 2004 zato sto je znala da ce joj nekad zatrebati da pljuje po Elti, ima logike. :lol:

Interesi se mijenjaju :lol: Jeste dasha nalog, a dasha i dasha2 nije isti nalog, sad glumiti kako je to isto to nema smisla.m Mogu i ja otvoriti dasha 3 i sta ? Sto ta ista dasha2 odnosno sinip i dalje koristi internet od elte a samo se zali na njega? :lol:

Samo sto su Dasha i Dasha2 ista osoba. ;)

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
markomrki je napisao:
sinip je napisao:

ja problema nemam, jer nisam ja taj koji trosi godine na forumu da pljuje po elti jer nisam prosao na konkursu za posao :lol: :lol:

Стварно неБиХ да се даље расправљам с тобом... Жив био и јави се кад уведте СК... :lol: Легално.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 16:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
markomrki je napisao:
zerocool je napisao:
Dasha otvorila nalog 2004 zato sto je znala da ce joj nekad zatrebati da pljuje po Elti, ima logike. :lol:

Interesi se mijenjaju :lol: Jeste dasha nalog, a dasha i dasha2 nije isti nalog, sad glumiti kako je to isto to nema smisla.m Mogu i ja otvoriti dasha 3 i sta ? Sto ta ista dasha2 odnosno sinip i dalje koristi internet od elte a samo se zali na njega? :lol:

Samo sto su Dasha i Dasha2 ista osoba. ;)

Де споји јој налоге, учини добро дјело. :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 16:37 
Početnik
Početnik

sinip je napisao:
markomrki je napisao:
sinip je napisao:

Стварно неБиХ да се даље расправљам с тобом... Жив био и јави се кад уведте СК... :lol: Легално.

Samo idi dosadio si svima, vise srece drugi put na konkursu :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Никуд ја не идема са форума, а у вези неких других одлазака, послаћу ти разгледницу из афричке земље Сафари...

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 16:41 
Početnik
Početnik

sinip je napisao:
markomrki je napisao:
sinip je napisao:

Isti taj SK neka izvrsi obaveze prema 100 operatera u BIHi kada pricamo o legalnosti pokazali su se u tome sto nece da izvrse odluke Konkurencijskog vijeca i neka total prestane ilegalno emitovati srbijanske kanale preko total tv.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 16:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2004, 22:13
Joj navučen si na tanak led

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 16:43 
Početnik
Početnik

sinip je napisao:
Никуд ја не идема са форума, а у вези неких других одлазака, послаћу ти разгледницу из афричке земље Сафари...

I ostani tamo. Bolje za sve nas.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 16:45 
Početnik
Početnik

Diskusija sa moje strane zavrsena. Sinipe ja i ti smo zavrsili.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 18:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jul 2011, 10:18
E jebi ga marko, ti si bas zaglibio zestoko. Brinem se za tebe. Pohvalno je koliko branis Eltu, nadam se da te placaju za to...ali aj' malo iskuliraj. dasha i dasha2 su jedna te ista osoba, odnosno ja...ima ovde ljudi koji me znaju u 'pravom zivotu'. Da mrzim Eltu nebi bila njen pretplatnik vec godinama, al sto se tice tehnicke podrske tu pod hitno moraju nesto promjeniti. Ako vec ti momci ne mogu nista napraviti, nek ih preimenuju u 'call centar'. Nije nikako u redu da ja tri dana zaredom zovem spomenutu podrsku i da jedino preko adminstracije mogu proslijediti poruku! Evo sad napokon svetlucaju sve cetiri lampice, da ne ureknem...pa cekam jos malo...pada kisa, ko zna koliko ce potrajati.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 18:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Apr 2015, 14:40
dasha2 je napisao:
E jebi ga marko, ti si bas zaglibio zestoko. Brinem se za tebe. Pohvalno je koliko branis Eltu, nadam se da te placaju za to...ali aj' malo iskuliraj. dasha i dasha2 su jedna te ista osoba, odnosno ja...ima ovde ljudi koji me znaju u 'pravom zivotu'. Da mrzim Eltu nebi bila njen pretplatnik vec godinama, al sto se tice tehnicke podrske tu pod hitno moraju nesto promjeniti. Ako vec ti momci ne mogu nista napraviti, nek ih preimenuju u 'call centar'. Nije nikako u redu da ja tri dana zaredom zovem spomenutu podrsku i da jedino preko adminstracije mogu proslijediti poruku! Evo sad napokon svetlucaju sve cetiri lampice, da ne ureknem...pa cekam jos malo...pada kisa, ko zna koliko ce potrajati.

Pa koja ti je jačina signala? 192.168.100.1, pa nam očitaj downstream (receive) i upstream (transmit) power level i SNR...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 18:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jul 2011, 10:18
NLO je napisao:
dasha2 je napisao:

Pa koja ti je jačina signala? 192.168.100.1, pa nam očitaj downstream (receive) i upstream (transmit) power level i SNR...

Dobro ili lose?
Downstream Value
Frequency 362000000 Hz
Signal To Noise Ratio 39.0 dB
Power Level -5.3 dBmV
The Downstream Power Level reading is a snapshot taken at the time this page was requested. Please Reload/Refresh this Page for a new reading

Upstream Value
Channel ID 2
Frequency 57000000 Hz
Power 55.2 dBmV

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 18:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Apr 2015, 14:40
dasha2 je napisao:
NLO je napisao:
Dobro ili lose?
Downstream Value
Frequency 362000000 Hz
Signal To Noise Ratio 39.0 dB
Power Level -5.3 dBmV
The Downstream Power Level reading is a snapshot taken at the time this page was requested. Please Reload/Refresh this Page for a new reading

Upstream Value
Channel ID 2
Frequency 57000000 Hz
Power 55.2 dBmV

Downstream u dozvoljenim granicama, SNR dobar, ali je Upstream na granici, ako dobro ugrije i padne za recimo 2-3db, modem će vjerovatno izgubiti konekciju :)

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 21:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2012, 21:18
markomrki je napisao:
Minjon je napisao:
markomrki je napisao:
SUPER NET 30 30/15 64,10 KM
SUPER NET 60 60/30 76,92 KM
SUPER NET 100 100/50 94,02 KM
SUPER NET 200 200/100 119,00 KM

Opticki internet 8)

200/100 50% visa cijena of 30/15 a dobije se 170/85mb više protoka... Popravite cijene prvih paketa.

Ove cijene su ok i to da je opticki internet u ponudi za vecinu korisnika to je vec nesto.

Prijatelji plaćaju 16eur 32/16 u Beogradu. Dobro ki nismo ni blizu Beograda ali trebate smanjiti cijene prvih paketa za bar 10-15km da bi bila neka normalna cijena.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 22:36 
Početnik
Početnik

Minjon je napisao:
markomrki je napisao:
Minjon je napisao:
markomrki je napisao:
SUPER NET 30 30/15 64,10 KM
SUPER NET 60 60/30 76,92 KM
SUPER NET 100 100/50 94,02 KM
SUPER NET 200 200/100 119,00 KM

Opticki internet 8)

200/100 50% visa cijena of 30/15 a dobije se 170/85mb više protoka... Popravite cijene prvih paketa.

Ove cijene su ok i to da je opticki internet u ponudi za vecinu korisnika to je vec nesto.

Prijatelji plaćaju 16eur 32/16 u Beogradu. Dobro ki nismo ni blizu Beograda ali trebate smanjiti cijene prvih paketa za bar 10-15km da bi bila neka normalna cijena.

Kao prvo ko je taj operater koji nudi taj opticki internet za fizicka lica? Mts, SBB ili ko?

Moras znati da nuditi opticki internet u jednom gradu ili u 10 gradova nije isto.
Tvoji prijatelji placaju 16 eur ali su vezani ugovorom na 24 mjeseca, ako koriste Targo telekom. A elta vezuje na 12 mjeseci sto je vrlo bitno. U targo Telekom-u je cijena ako si u ugovornoj obavezi za taj paket 12 mjeseci 23 eur. Ali na kolikoj teritoriji taj operater nudi opticki internet? Mogu i ja npr otvoriti firmu, uzeti u zakup cijevi od mtel-a i kroz te cijevi nuditi opticki internet ali za nekoliko ulica za 5 €. Ako to nudi telekom srbija ili Sbb za 23 eur onda ok. Moras znati, da su te eltine cijene start cijene jer elta nemoze u bih praviti neku usporedbu cijena sta je prava cijena jer niko ni ne nudi ozbiljno opticki internet.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
:popcorn:

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 22:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Логика је баш... Људи те вежу на 24 мјесеца, али је цијена дупло мања и оно што платиш Елти за годину уговорног периода платиш овима за двије. ОК, није исти град ни подручје, али опет аргумент је ниђе везе. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 23:44 
Početnik
Početnik

sinip je napisao:
Логика је баш... Људи те вежу на 24 мјесеца, али је цијена дупло мања и оно што платиш Елти за годину уговорног периода платиш овима за двије. ОК, није исти град ни подручје, али опет аргумент је ниђе везе. :)

Ko nudi opticki internet za fizicka lica u BG, ti si tamo ti znas to najbolje?

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 23:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ти рече да смо завршили са причом? :lol:

Иначе боље бих ти знао описати стање са оптиком у Тбилисију него у Београду. :)
Колико видим, за физичка лица Тарго - http://www.targotelekom.rs/privatni-korisnici/internet/ и
СББ - http://www.sbb.rs/Internet/5226/Fiber+Power.shtml

И ови у Нишу - http://www.exe-net.net/fiber-opticki-pr ... zicka-lica

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2791 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 140  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]