Nakon 40 transakcija uspjesnih naisao sam na jedan problem. Trebao sam da izvrsim za kolegu jednu kupovinu sa co.uk, od strane prodavca je bilo zatrazeno placanje artikla istog momenta bez odlaganja. Kolega je dva dana ranije uplatio novac, ali je greskom uplatio manje nego sto je trebalo. Pokusaj kupovine nije uspio, tj odma sam odbijen, u listi kupljenih stvari artikal nije ostao kao kupljen a nista ni na paypalu nije ostalo. Kasnije sam na racun dodao jos novca s obzirom da sam planirao jos nesto da kupim i kupovina tog artikla je tada bez problema prosla, artikal poslat bez problema, sve evidentirano i na paypalu i ebayu.
Moj problem je sto je ta prva neuspjela kupovina ipak na neki nacin blokirala i ta sredstva koja su tada trebala da budu na racunu, odnosno kada sam uplatio na racun sredstva dodatna automacki su mi blokirali sumu za onu prvu neuspjelu kupovinu iako ona nije nigdje evidentirana. Sada imam problem sto mi se na racunu nalaze ta sredstva koja mi ovi u banci kazu da ne mogu odblokirati ni ponistiti, na paypal-u nema nista, na ebay-u isto nista, a ni trgovac ne zna o cemu se radi. Samo na izvodu stoji ta transakcija kao zakljucana, datum, kome je placeno, koji iznos. Da li je neko od vas imao slican problem, i kome dalje se obratiti uopste kako bi se to ponistilo, pa makar i bez tih sredstava ostao samo da mi na racunu ne stoji da imam novac a nije raspoloziv.
Ovako to izgleda na izvodu: