banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Jun 2025, 23:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 977 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 49  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: BLIC TRIO
PostPoslato: 18 Mar 2013, 18:04 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Okt 2010, 10:40
Niko da mi odgovori, hoće li biti dopune HD paketa? Ovaj paket je sad preskup za kanale koji se daju (pošto 3 kanala idu otključana). Mjesečno se izdvaja oko 16 KM za HD kanale (oko 8 KM paket i 8,5 KM za HD resiver). Ako hoćeš i Arena HD moraš doplatiti i Arena sport paket.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 18:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Dec 2009, 21:48
Шајин je napisao:
ti u svakom slučaju moraš kupiti ili iznajmiti risiver ili CAM modul. Sve i da imas dvb-c ugradjen u tv on bi ti omogucio da gledas nekih 40 programa digitale koji idu nekodirano. Za kompletan digital standard i ostale pakete, treba ti nas risiver.

Hvala na odgovoru...koliko kosta risiver?Mogu li kupiti HD risiver kad bih uzeo TRIO EXTRA?

Solaris је оперативни систем кога је развила компанија Sun Microsystems. Сертификован је као верзија јуникса. Иако је у питању махом власнички софтвер, велики број основних компоненти је објављен под лиценцом отвореног кода, под називом OpenSolaris.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 18:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
bozidar je napisao:
Niko da mi odgovori, hoće li biti dopune HD paketa? Ovaj paket je sad preskup za kanale koji se daju (pošto 3 kanala idu otključana). Mjesečno se izdvaja oko 16 KM za HD kanale (oko 8 KM paket i 8,5 KM za HD resiver). Ako hoćeš i Arena HD moraš doplatiti i Arena sport paket.
Nisam kompetentan da ti odgovorim na ovo pitanje, ali kad odem u Aneks pitaću kakvi su planovi, pa ću ti odgovoriti. Ako ne možeš da čekaš, zovni tehničku podršku, možda oni imaju odgovor.

solaris je napisao:
Hvala na odgovoru...koliko kosta risiver?Mogu li kupiti HD risiver kad bih uzeo TRIO EXTRA?
Iznajmljivanje risivera za digitalu je 3KM+PDV mjesečno, Možeš ga kupiti za 65KM+PDV. A ukoliko sam dobro zapamtio HD risiver košta 200KM+PDV.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 18:19 
Pripravnik
Pripravnik

Ok hvala, čekaću tvoj odgovor pošto sam isto pitao i Aneks preko maila prije par dana, ali još nisam dobio odgovor.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 18:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

solaris je napisao:
Iznajmljivanje risivera za digitalu je 3KM+PDV mjesečno, Možeš ga kupiti za 65KM+PDV. A ukoliko sam dobro zapamtio HD risiver košta 200KM+PDV.[/quote]

Znaci mogu slobodno kupiti hd risiver bez obzira sto cu imati paket TRIO EXTRA?

Solaris је оперативни систем кога је развила компанија Sun Microsystems. Сертификован је као верзија јуникса. Иако је у питању махом власнички софтвер, велики број основних компоненти је објављен под лиценцом отвореног кода, под називом OpenSolaris.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 18:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pa nisam baš 100% siguran, provjeriću pa ti javim, ali ako kupiš HD risiver, računaj da i dalje moraš doplatiti 7,50KM+PDV mjesečno za HD kanale. Jesi li ti to zainteresovan i za HD kanale ili želiš da kupiš HD risiver čisto da ti bude kvalitetnija slika na digitali?

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 18:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Zelim da kupim hd risiver da bude kvalitetnija slika na digitali...

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 19:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

u redu raspitaću se, pa čim saznam javiću tebi i Božidaru :)

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 19:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Puno hvala i velik pozzz!

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kao što je većina već upoznata od 1. aprila kreću određene promjene u vezi TRIO paketa.
Pored standardnog TRIO paketa (5120/384) koji košta 39KM+PDV, vjerujem da će ljudima biti veoma zanimljiv ovaj novi TRIO EXTRA paket(8192/512) za 59+PDV
Citiraj:
TRIO EXTRA paket u cijeni mjesečne pretplate uključuje besplatne pozive prema SVIM fiksnim mrežama u BiH (princip fer korištenja do 2.000 minuta u lokalnoj mrežnoj grupi i do 2.000 minuta prema drugim mrežnim grupama u BiH), uslugu osnovnog paketa analogne i digitalne televizije za do tri televizora, Arena sport paket i Premium paket na jednom televizoru, i WiFi router. Namijenjen je samo fizičkim licima.
Na sve ovo ja bih da dodam još nešto. U sklopu TRIO EXTRA paketa uračunata je cijena za iznajmljivanje risivera za jedan TV. I to je ujedno i odgovor na pitanje koje je drakula postavio prije određenog vremena.
Već sam napisao da će i cijena iznajmljivanja HD risivera biti spuštena na 5KM+PDV i to važi za sve korisnike.

Takođe mislim da je i odgovor na solarisovo pitanje pozitivan, ali u narednim danima ću vam napisati sve informacije sa detaljima :)

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2012, 10:48
Hvala na informaciji! Definitivno sam na Trio Ekstra.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 21:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Puno hvala na info i ja sam na trio extra!

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 08:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2010, 15:48
Nista se nije promjenilo

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 18:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2010, 15:48
Aprililili ?

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 19:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2012, 10:48
Nije se nista ni prosle godine dogodilo odmah 01.04. Trebalo im je 15-ak dana da svima povecaju brzine.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 20:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Upravo tako. Nemoguće je svima odjednom povećati brzina. To se odvija parcijalno, dio po dio. Uglavnom svima će biti povećane brzine kako je i rečeno, samo treba malo strpljenja.

Takođe da još dodam još jednu informaciju u vezi TRIO EXTRA paketa. Kao što sam već rekao iznajmljivanje jednog risivera za digitalu je već uračunato u ovu cijenu, ali takođe ako budete htjeli i HD paket nećete plaćati 5KM+PDV za iznajmljivanje HD risivera nego samo 2KM+PDV, pošto su ove prve 3 marke već uračunate.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2013, 14:23 
Pripravnik
Pripravnik

Dobio CAM, čekao sam skoro mjesec dana, ali mislim da se isplatilo.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2013, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

neka je sa srecom :)

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2013, 22:20 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Feb 2013, 14:06
Bozidare jel ti sad bolja slika?

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2013, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

čisto sumnjam da će Božidaru biti bolja slika, pošto koliko sam shvatio on je imao HD risiver do sada.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 977 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 49  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]