banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 00:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 440  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ebay!
PostPoslato: 24 Jan 2012, 20:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
paypal odmah prebaci na karticu, banci treba malo duze da proknjizi uplatu. meni legne bas ovako kako je miki rekao za 4 radna dana. ako mi npr.paypal redundira petkom, onda tek sljedeci cetvrtak bude na racunu.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 12:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Jan 2011, 22:46
Ako nesto pokusavate da prodate na ebay,onda oprezno.Ja sam prodao jednu komponentu za racunar,kupac je bio Italijan,posiljku sam poslao obicnom postom.Italijan je nakon 20 dana rekao kako nije dobio posiljku da bi me na kraju prijavio ebay-u nakon cega sam mu odmah refundirao placeni iznos. Poste srpske nemaju mogucnost tracking-a, a taj lik je znao da me moze dobiti jer nisam poslao sa tracking-om. inace su italijani poznati kradljivci na ebay-u,mnogi trgovci iz zapadne evrope npr. salju za BiH ali za Italiju ne. Preporuka za ovaj sajt http://www.thehut.com, ima mnogo jeftinih stvari,Britanski je sajt a postarina je 0.99 funti po jednom artiklu,placanje putem paypal-a.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 13:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Kad saljem, bar koliko znam, dobijas racun/odrezak ili sl, na kojem pise da si poslao, to posaljes paypalu kao dokaz da si poslao, tako da ne bi trebao imati problema sa tim... To se meni desavalo kad nisam primao stvari, a nije bilo tracking broja... Selleri su uvijek pruzali dokaz da su poslali... Obicno se to svede na to da Seller opet vrati pare, jer nije do kupca (a poznato je da je kupac uvijek u pravu), ali ovo govorim zbog toga da je ispalo da je on tebe zajebao, a u stvari nije, nego je iskoristio tvoje neznanje (ako je vec tako bilo, a nije nemoguce da nije stvar primio, posto ni ti nemas dokaza da je on dobio tu stvar..)...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 16:42 
Pripravnik
Pripravnik

Ebay,kao dokaz da si poslao predmet,prizna iskljucivo tracking number ,nikakve druge dokaze ne uvazava.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 17:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Nisi trebao ni slati u Italiju, niko im ne salje, nije to bez razloga. S obzirom na broj "snalazljivih pametnjakovica" koji to rade i kod nas, ne bi me zacudilo da uskoro i nas pocnu tako izbjegavati.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 18:56 
Pripravnik
Pripravnik

Na zalost u pravu si. Mnogi seleri iz UK kazu ne ne saljem u Bosnu ali kad im ponudim da sam spreman platiti "Signed for" lako se odluce da posalju artikl.Ljudi se opekli vjerovatno i potpuno ih razumijem.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 19:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2011, 14:59
Kupio ja razerovu tastaturu i misa preko ebaya krajem decembra iz UK i jos uvijek ih nema, tacno za izbudaliti...

DJ SKYZER - Balkan Party Mix #1

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 22:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
skyzeR je napisao:
Kupio ja razerovu tastaturu i misa preko ebaya krajem decembra iz UK i jos uvijek ih nema, tacno za izbudaliti...

Само да знаш да имаш 45 ДАНА ОД ДАТУМА ПЛАЋАЊА да се жалиш Пејпалу на трансакцију, ако си платио а ниси добио робу. Послије тога зависиш од добре воље продавача. Па ти види...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 23:27 
Pripravnik
Pripravnik

Sta mislite o kvalitetu i cijenama npr. Timberland obuce na ebay uk i nase trgovine office shoes u Boski?

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012, 01:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

oljaca je napisao:
Sta mislite o kvalitetu i cijenama npr. Timberland obuce na ebay uk i nase trgovine office shoes u Boski?

Јао Тимберленд, ђе ме нађе. Обожавам њихову обућу још од ономад кад сам купио своје прве чизме у лАмерском Пи-Ексу и дерао их 5 (пет) година и нисам подерао... Ходао по снијегу, бљузгавици најстрашнијој, води, сувих и топлих ногу. Онда сам купио још једне. :) Елем крајем прошле године сам одлучио да ми требају неке мало лаганије чизме за ходање по брдима и планинама, и нађем једне сасвим добре на лАмерском И-беју. Пошто су ми неки пријатељи били тада "у Америку" наручио ја на њихову адресу, и платио одавде. Чизме стигле њима, они ми донијели кад су се враћали, квалитет фантазија. Удобне, лагане као перо, могу да се носе и по љетној врућини, ма савршено. Иначе ово је модел: http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dl ... OU:US:1123 Најтоплије препоручујем...

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012, 02:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@oljaca, zasto si slao obicno, zasto nisi preporuceno? dobijes broj paketa, a nase poste su cini mi se nedavno uvele tracking opciju, sve pakete skeniraju, kada je primljen, kada je dostavljen i sl.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012, 05:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
oljaca je napisao:
Na zalost u pravu si. Mnogi seleri iz UK kazu ne ne saljem u Bosnu ali kad im ponudim da sam spreman platiti "Signed for" lako se odluce da posalju artikl.Ljudi se opekli vjerovatno i potpuno ih razumijem.

Šta ti znači to da ćeš im platiti ,,Signed for''?
Našao sam i ja neke dobre sijalice koje samo prodaju UK prodavci, ali niko od njih ne šalje u BiH. :(

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012, 12:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

signed for = ppreporucena posiljka koja zahtjeva potpis pri preuzimanju ;)

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012, 22:08 
Pripravnik
Pripravnik

Poste Srpske nisu jos uvele tracking a preporuceno ebay-u ne znaci apsolutno nista.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 05:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Juliette je napisao:
signed for = ppreporucena posiljka koja zahtjeva potpis pri preuzimanju ;)

A da me onda ne oderu sa poštarinom, je l' u tom slučaju mnogo veća???

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 16:08 
Pripravnik
Pripravnik

sinip je napisao:
oljaca je napisao:

Јао Тимберленд, ђе ме нађе. Обожавам њихову обућу још од ономад кад сам купио своје прве чизме у лАмерском Пи-Ексу и дерао их 5 (пет) година и нисам подерао... Ходао по снијегу, бљузгавици најстрашнијој, води, сувих и топлих ногу. Онда сам купио још једне. :) Елем крајем прошле године сам одлучио да ми требају неке мало лаганије чизме за ходање по брдима и планинама, и нађем једне сасвим добре на лАмерском И-беју. Пошто су ми неки пријатељи били тада "у Америку" наручио ја на њихову адресу, и платио одавде. Чизме стигле њима, они ми донијели кад су се враћали, квалитет фантазија. Удобне, лагане као перо, могу да се носе и по љетној врућини, ма савршено. Иначе ово је модел: http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dl ... OU:US:1123 Најтоплије препоручујем...

Na koji nacin procjenis velicinu?ja sam gledao tablicu velicina na timberland sajtu ali nisam bas siguran za broj. narucio sam polucipelu iz amerike us 14, stopalo mi je 31.8 cm, valjda ce biti ok. Ove sam narucio: http://www.ebay.co.uk/itm/350527717059? ... 1439.l2649

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 19:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Лако, ове чизме што сам прије имао су биле број 10, и биле су ми малчице велике, тако да сам узео 9,5 и било ок. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 21:15 
Pripravnik
Pripravnik

sinip je napisao:
Лако, ове чизме што сам прије имао су биле број 10, и биле су ми малчице велике, тако да сам узео 9,5 и било ок. :)

A kako si se odlucio za te prve broj US 10? Prethodno si negdje u trgovini probao kod nas :)?

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 22:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

oljaca je napisao:
sinip je napisao:

A kako si se odlucio za te prve broj US 10? Prethodno si negdje u trgovini probao kod nas :)?

Па сад, "код нас" је релативан појам био у мом случају. Купио сам их у лАмерској бази "Орао" код Тузле, у њиховој интерној продавници па сам могао и да их пробам. :) Тако да сам код ове интернет куповине ишао "на сигурно" јер би исти произвођач требао да има мање-више исте калупе. :) И био сам у праву, иначе 14 амерички је 47 наш, па колико ти је стопало ?!? :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2012, 00:15 
Pripravnik
Pripravnik

stopalo mi je 31.7 cm duzine, narucio sam US 14, trebao bi mi odgovarati, us14=32 cm a vjerujem i malo da je vise od 32, a recimo us 15 je 33 sto bi mi bilo preveliko.Vodio sam se ovom tablicom:http://imageshack.us/photo/my-images/543/timberlandsizechart.png/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 440  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]