Vader je napisao:
Vidim da niko nije napisao, pa ni Mirko

, ali danas sam navratio u Blic i rekoše mi da se početak WADSL-a odgađa za kraj aprila, ali i to bez nekih obećanja. Kao nije još oprema postavljena/podešena...
Mirko ako imaš ili kad saznaš precizniju informaciju javi.
taj info još nije zvaničan, još uvijek postoji mogućnost da sve ipak stigne na vrijeme. Oprema koja najviše kasni nije Canopy, nego oprema za proširenje čvorišta (Cisco kutije)
Vader je napisao:
Zanima me kako stojite sa opremom, pošto je to često bio problem sa klasičnim wirelessom, tj. zanima me da li će se bez problema moći preći na WADLS odmah kad se on pusti u funkciju ili će samo manji broj ljudi moći preći a ostali će (opet) čekati?
u prvom naletu će biti 1000 korisničkih paketa, a već se priprema nova narudžba, iako ni prvu nismo počeli prodavati

Vader je napisao:
Zaboravih danas u Blicu pitati za ugovor (iznenadila me informacija o odgađanju

) ali koliko vidim ugovor još nije gotov pa nije šteta, ako nije problem da ti nam ti Mirko (ili bilo ko ko sazna) javiš ovde kad ugovor bude gotov i kad bude mogao da se pogleda. Ili ga okačite na sajt, ionako će biti javno dostupan svima u kancelarijama Blica

danas završen, poslali ga na aminovanje

Vader je napisao:
I nešto oko paketa, šteta što Blicovi paketi ne nude brži upload, ovako kako je sada upload je čak 4 puta sporiji od downloada, 2 puta bi bilo mnogo bolje (kao što je na Zoni), ali i 3 puta bi bilo bolje od ovih sadašnjih 4. Nekima je i upload bitan, npr. jedan moj kolega kojem je bitan upload (a i ja se ne bih požalio na brži) prelazi na Zonin WADSL u paketu 1024/512, a Blic za 1536 kbps downloada nudi tek 384 kbps uploada. Pa bi moja sugestija bila da se kod nekih narednih unapređenja taj odnos sa 4:1 smanji na 2:1, ili bar na 3:1. Ne vjerujem da oko ovoga postoje neka tehnička ograničenja već da je to samo stvar poslovne politike.
zasada ostaje ovako kako je ...