Шта добијете кад саставите Пејпал и ЕЛТА кабел? Гомилу проблема - шта друго?!? И разваљен ГСМ систем m:tel-a.

О чему се ради? Да Пејпалу сви нису на броју показује јучерашњи случај кад је моја жена добила неке паре на свој Пејпал, и обавјештење на мејл у коме испада да је она сама себи послала паре, и из ког баш није јасно јел она добила паре или је платила нешто. Кад смо провјерили директно на Пејпалу, наравно, паре су легле на рачун.

А онда је у све то "уклизала" већ "легендарна" ЕЛТА тако што је пресјекла оптику код Србца (наравно ја то нисам знао у вријеме кад се дешавало). Елем, јуче је од некад поподне заџебавао нет, мало мало па прекине и тај рад. Раније тог дана сам ја најнормалније регистровао и платио домен на Годедију, пејпалом наравно. Навече, наиђем на неке јефтине меморијске картице на "Фокалпрајсу" и одлучим да купим. Пошто је како рекох нет будало, искључим-укључим АДСЛ модем. Проток се нормализује. Кобна грешка...
Одем на Фокалпрајс, региструјем се, убацим ствари у корпу, одем на плаћање, Пејпалом наравно.
Умјесто да добијем обавјештење о успјешно обављеној трансакцији, Фокаплпрајс издави нешто да је плаћање немогуће док не закачим банковни рачун на свој Пејпал?!?
Шта који мој????
Одем да видим да не треба нешто да се дода у мом профилу, нађем тамо верификацију адресе е-поште, реко' 'ајд да и то урадим. Одем да видим јел стигла порука кад тамо обавјештење од Пејпала да ми је налог ограничен!
ШТА КОЈИ МОЈ??????
Dear ХХХХХХХХХХХХХ,
We need your help resolving an issue with your account. To give us time to
work together on this, we've temporarily limited what you can do with your
account until the issue is resolved.
We understand it may be frustrating not to have full access to your PayPal
account. We want to work with you to get your account back to normal as
quickly as possible.
What's the problem?
We want to check with you to make sure that no one has logged in to your
account without your permission.
Please take a moment to change your password and create new security
questions. You should also take a look at your account information and
recent transactions. Make sure that your account information (address,
phone number, etc.) hasn't changed and that you recognize all of your
recent transactions.
If you see a payment that you don't recognize, let us know by going to the
Resolution Center. Click "Dispute a Transaction" to report an unauthorized
transaction.
Case ID Number: PP-ХХХХХХХХХХХХХХГледам ја у то и не контам који им је, ако ишта пазим то пазим да немам неку гамад на рачунару. ОК, улогујем се дирекнто на Пејпал кад тамо:
We are currently performing regular maintenance of our security measures. Your account has been randomly selected for this maintenance, and you will now be taken through a series of identity verification pages.
Protecting the security of your PayPal account is our primary concern, and we apologize for any inconvenience this may cause.Аха, јесте, баш сте мој изабрали...
И тако, поновна потврда кредитне картице, промјена лозинке, промјена безбједносних питања 1 и 2... 15 минута касније, добијем назад приступ и платим шта треба.
У чему је квака, па у томе што сам умјесто са 109.106.нешто или како већ иде нормална Телекомова адреса ја тад кад сам плаћао имао 46.239.нешто адресу!!!! Зашто? зато јер су морони са кабловске сџебали кабл па је Телеком другачије рутирао саобраћај/ресурсе а Пејпал сконтао да нешто "не штима"...
Елем, ЕЛТУ треба запалити...

Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.