majstorovic je napisao:
Hebem im dan oper error #10417 popice mi krv, navodno banka blokira transakciju jer paypal hoce da povuce sve pare sa racuna. Oni se ogradjuju da nije kvar do njih, a u stvari jeste. A subota jeste, a banka radi tek u ponedeljak(normalno) a do tad cu da dobijem negativnu ocjenu, pa hebe se kinezu sto je negdje greska i sve zbog 3 dolara. Pa koji me djavo natjera da nesto kupujem u subotu, kad znam kakvo je stanje sa nasim bankama. Ha sad kontam pa mozda ja ni nemam para na racunu... Uzgred raifaizen e-izvod vise ne radi, kad ja kazem onoj na salteru da mi kuci ne stizu izvjestaji ona meni kaze imate na internetu, ala zeno ne radi ni to, ona kaze ne znam. Pa ko zna hebem ti dan...
ako si u toku 24h imao 10 transakcija, 11tu ce ti blokirati, radi tvoje sigurnosti. nazovi raiffeisen korisnicki servis koji radi 24/7 033-75-50-10 objasni o cemu se radi i "ponistice ti frekvencije na kartici" i moci ces platiti narednih 10 puta i opet ce ti blokirati i tako ukrug

sto se tice izvoda, ako si iz BL, imas u centralnoj raiffeisen banci "salter" koji radi 24/7, unutra udjes pomocu kartice, i imas bankomat za podici lovu, bankomat za depozit i aparat za izvode. tako da mozes tu napraviti izvod kad pozelis. inace, u svakoj poslovnici postoji taj uredjaj za izvode. samo pazi, zna se zaglaviti papir

meni se desilo par puta da se zaglavilo, pa onda racunaj da nece raditi narednih par dana dok ne dodju serviseri da poprave. za to vrijeme idi u drugu poslovnicu i moli boga da se papir ne zaglavi

hihihi
nadam se da sam pomogla

negoo, jeste vidjeli sto jebeni dolar raste!!