Isti slucaj svima sam hvalio ali ovo sto se desava zadnji mjesec i ova 4 dana u oktobu je za goli kurac...
Ljudi su navukli korisnika mali milion a oprema im to ne moze podrzati jer to je logicno objasnjenje za ovo sto se desava!U sitne sate i u rano poslije podne intenet je bez premca (kao npr sada dok ovo kucam) ali vec malo kasnije stvar se mijenja(ljudi dolaze s posla,djeca iz skola,vecernji termini za net....) i sve ide u kurac!!!!Mada ne znam kako se to dijeli i sta se radi!!
I sad se ponavlja prica sa pocetka kad sam imao Blicov kabl pa se njima zalio da mi ne valja net a oni kazu jebi ga to je eltina mreza kod nas je u redu!Kako sad elta kaze da je kod njih Mtel-ova mreza i da je do njih sve u redu a da u stvari Mtel jede govna!!
Od prije par dana slikam i pravim kolekciju screenshotova sa speed testova,racun za prosli mjesec mogu dobiti plafon 10 km od mene,za ovaj cemo vidjeti
Uglavnom 90% slucajeva u mjesecu septembru kad sam sjeo za net nije bio kako trebaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Aj strucnjak prenesi tamo posto je onaj branko razgulio odavde da umanje cijenu racuna!!!I covjek se cudi nekom cudu a 80% postova koje je postao na ovom forumu je u internet servisima i naravno pod forumu elta kablovski internet!!
Daj boze da stanje ostane ovako kao sad trenutno pa mozda bih vam sve greske oprostio i halalio 29 maraka za prosli mjesec

EDIT
Nije 80% vec 100% postova!!!!!!