Montaza je napisao:
Slatko sam se ismijao citajuci ove vase postove.
Nemojte pretjerivati molim vas, bilo ko od vas NAPREDNIH i ZAHTJEVIJNIH korisnika da drzi taj isti Aneks bio bi gori pet puta.
ama cova, drzi se teme... opet si poceo da mastas
nije niko ovdje rekao da bi bio bolji od vas da je upravi Aneksa, je l' tako
samo je konstatovana cinjenica da wadsl usluga nije za nekoga ko cesto i obilno radi download, a pogotovo upload, kome je stabina konekcija imperativ za obavljanje posla, ko se nada da ce njegov provajder stalno poboljsavati svoju uslugu, a kako smo od tebe saznali, za wadsl se to ne planira...itd.
cinjenica je isto tako da to ne utice bitno na poslovanje Aneksa jer su ipak u velikoj vecini oni korisnici kojima net sluzi za mailanje, malo facebook, malo info i to je to
njih je (sve) vise, a placaju isto kao i ovi zahtjevni koji odose
dakle, u dobitku ste, jasno je to...samo...problem je sto bas ovi zahtjevniji vise non stop na netu pa izmedju ostalog pisu po forumima te se na taj nacin stvara lazna slika o Aneksu kojim ljudi masovno nisu zadovoljni
evo, iako ja nakon 2 godine odlazim na adsl, nedavno sam preporucila drugarici iz Kuljana upravo wadsl (naravno, posto je prethodno saznala da nema adsl mogucnost) posto mi je objasnila za sta joj treba net (mail, malo surf, malo info, ne vjerujem ni da ce svaki dan biti online) a za to je wadsl ok