bash tako bojmene 1h=2,4KM od 19 do 07
podrzavam miska sto se tice rasprave da li je isplativije ISDN ili ADSL, znaci po toj cijeni ISDN svakako
kakva je tebi vajda od toga sto si ti online non-stop kad si ogranicen da skidas... siguran sam da bi bio primoran da gasis ICQ i ostale programcice koji malo trose samo da bi ustedio koji MB vise... a kad ides preko isdn o tome i ne razmisljas... takodje preko ISDN kontrolises potrosnju, a kod ADSL moras da platis 100KM skinuo ili ne 1GB
podjimo samo logikom... kad se desilo da nesto novo od strane telekoma bude i odmah povoljno??? sjetite se mobilnih telefona... isdn-a...
znaci bez ikakvih kalkulacija se moze doci do zakljucka da je ISDN jos uvijek povoljniji
do mene je dosla informacija da ADSL u telekomu srpske mozemo da ocekujemo tek u drugoj polovini 2004(prva inf. je bila pocetkom 2004

)
adsl je u testnoj fazi i dostupan je trenutno samo radnicima telekoma...
bit ce sljedeci paketi
64/64
128/64
384kbps(down)/64kbps(up)
cuo sam i da nece biti flatrate... vec ogranicenja vjerovatno kao i u bhtelekomu 1-2GB...
zanimljivo je da teol ima link od 155mb i to flatrate... a ogranicavat ce adsl.... heh to ima samo kod nas..
mislim da cijene nece biti prihvatljive za kucne korisnike...
ja bih bio spreman da platim 40KM za 64/64 u suprotnom bi mi bilo povoljnije kao i do sad preko dialup-a