Euroth je napisao:
akermon je napisao:
Euroth je napisao:
Svako na forumu može da laže koliko hoće, tvoje je (kad već hoćeš) da dokažeš da brzibrzi16 laže, i NIKAD, ali NIKAD, NI U LUDILU ne napišeš "
ЦЕНЗУРИСАНО 
", bilo mu to ime ili ne!
Koji dio ti nije jasan?
http: "
ЦЕНЗУРИСАНО 
"
Ok, na sajtu koji, koliko sam shvatio, služi za upoznavanje, on je napisao svoje ime i prezime, a koristi se i ovim nickom. To je ok, to je u skladu sa pravilima tog sajta.
Ali NIJE u skladu sa pravilima OVOG foruma da stavljaš linkove prema bilo čijim FB/Dernek/MSpace/Karike (itd) profilima i iznosiš IČIJE lične podatke, bili oni na forumu, ili ne. Pogotovo ako jesu.Ako on dođe i kaže:
"Zdravo, ja sam
ЦЕНЗУРИСАНО 
, hoću da kažem koju o Elti...", onda ga možeš, eventualno, zvati imenom, mada i dalje postoje nickovi (username, korisničko ime, nadimak) kao osnovni vid "raspoznavanja" na forumu.
Ovo što si ti učinio je kršenje pravila, lagao on ili ne...
Shvataš?
EDIT:
Ostavih post da se kuha...hvala, Mirko.
@Euroth,
зна Акермон то добро.
Јуче га је опоменуо модератор подфорума медији да ће, ако настави прозивати именом и презименом, бити банован и постови му бити обрисани.
Ево тог поста, којег је написао модератор:
viewtopic.php?p=1070788#p1070788Али, он је наставио данас са прозивањем, иако су му обрисани јучерашњи постови са ове теме и теме са подфорума медији.
Али, читајући ову тему јуче стекао сам утисак да се акермон и брзибрзи16 можда знају лично

Можда су и радили заједно

П. С. Euroth, па и ти прозва форумаша именом и презименом у свом посту
Додуше, не директно и не у функцији препуцавања, као што то учини неко малоприје, али си прозвао форумаша именом и презименом
П. П. С. Надам се да ће модератор побрисати већину данашњих постова.