Budem.

Ide jos jedan... I da vam kazem iskreno, gou fak jor self.
Ulazi lik u bar, dolazi do sankera i kaze mu:"Sankeru, imam opkladu za tebe, kladimo se u 300 $ da mogu da pisam u onu tamo casu a da ne prospem ni jednu, jedinu kap".
Sanker ga pogleda, ono casa je udaljeno jedno 3 metra, pa kaze:" Cek da razjasnimo, hoces da kazes da hoces da se kladis sa mnom u 300 $, da mozes da pisas sa tog tu mesta u onu tamo casu, a da ne prospes ni jednu jedinu kap?"
Lik kaze: "Da"
Sanker mu odgovara:"U redu mladicu, imas opkladu"
"U redu, krecemo, krecemo" prica lik
Gleda u casu, razmislja o casi, razmislja o casi, on je casa, razmislja o casi. Razmislja o kiti, kita, casa, kita, casa... I onda krece da pisa. Pisa po celom lokali, pisa po sanku, po podu, po stolicama, po telefonu, pisa po sankeru, pisa svuda, osim u jebenu casu...
Sanker umire od smeha, bogatiji je za 300 dolara... Smeje se, pisaca mu se cedi po licu, on se i dalje smeje...
Obraca se liku: "Kakav si ti idiot, pisa si po celom baru, sve si popisao, jedinu nisi pisao u casu. Izgubio si 300$"
Lik mu kaze:"izvini me na sekundicu."
Odlazi na drugi kraj bara, do likova koji su igrali bilijar, vraca se:"Evo gosn. sanker, evo vasih 300$"
Sanker se smeje i pita ga:"Sto si ti toliko srecan, upravo si ispusio 300 $, idiote!"
Lik mu odgovara:"Vidis one momke tamo, sa svakim od njih sam se kladio u 500$ posebno, da cu pisati po celom baru, po sanku, po podu, po stolicama, po telefonu,cak i po tebi, a ti ne samo da neces biti besan, vec ces naprotiv biti veoma radostan."
(Scena iz Desperadosa)