Mislim da je ovo vec spominjano al daaaavno:
Scena:Selo,kuca,mama,tata,tri sina.
Ustaje prvi otac,ide u shtalu pomusti jedinu kravu.On tamo,krava mrtva.
"Shta cu sad,kako cu prehranit familiju,jedina krava mrtva,ajooj,nema zivota za mene"-objesi se.
Ustaje majka.vidi,nema muza,garant je u shtali.ode u shtalu,vidi scenu."ajoj,muz mrtav,krva mrtva,nema zivota za mene..."-objesi se.
Ustaje najstariji sin.ode u shtalu,vidi scenu.odluci se utopit u obliznjem jezeru.udje do koljena u vodu,pojavi se dobra vila!kaze vila"ako mi ucinish uslugu,ispunicu ti koju kod zelju hoces"
mali:"odlicno!koja je usluga?" - "da me pojebesh 60 puta." -"uh,ne mogu 60 nikako,moze li 50?" - "ne moze" -ubije ga vila.
Ustaje srednji sin.Shtala,scena,jezero.Udje do pola u vodu,pojavi se dobra vila. - "Ako mi ucinish uslugu ispunicu ti zelju" - "super!koja je usluga?" - "da me pojebesh 80 puta" - "uh,ne mogu 80,moze li 70?" - "ne moze" ubije ga dobra vila.
Ustaje najmladji sin.ode u shtalu,vidi scenu,odluci se utopit u obliznje jezeru.doje u vodu do vrata.pojavi se dobra vila."ako mi ucinish uslugu,ispunicu ti zelju" - "valja,koja je usluga?" - "da me pojebesh 80 puta." - "moze." -"odlicno!!" - "nego,da te pitam,mogu li te 90 puta?" "moze,moze!" - "mogu li 100?" vila je u delirijumu "MOZE!"
- "Eh,pa da crknesh ko krava."
jedan malo crnji od prethodnog.
Tuce tata sina:"JOJ tata shto me tucesh??"
"JESAM ti REKO da morash bit odlican u shkoli!"
"joooj,tata,nemash pojma kako je teshko citat Brajevu azbuku kukom"
malo shovinizma.
kolko shovinista je potrebno da zavrne sijalicu?
-nijedan,nek kurva kuva u mraku.
Shta znaci kad zena izadje iz kuhinje u dnevnu sobu?
-da je lanac predugacak.
malo antisemitizma.
Jevreji su nebeski narod.najvishe ih ima u atmosferi.
pita hitler malog jevreja u logoru:
mali,kolko ti je godina?
punim 11 sledeci mjesec.
oho,ambiciozan!
shta je malo,crveno,zeleno,i ide 500 na sat?
zaba u mikseru.
shta je gore od bebe u kontejneru?
16 beba u jednom kontejneru.
shta je gore od 16 beba u jednom kontejneru?
jedna beba u 16 kontejnera.
folove o chuck norisu mi se neda kucat,otidjite na
http://www.chucknorrisfacts.com
"America is not a democracy,it's a chucktatorship"
"There is no theory of evolution,there's only a list of animals chuck norris allows to live"
etc.