Biseri gospodina Busha
'Donio sam neke jako dobre odluke u prošlosti. Donio sam i neke jako dobre odluke u budućnosti', kaže George W. Bush.
Sigurni ste da želite pročitati još neke njegove izjave?
* Svi ambiciozni ljudi moraju znati da se uspjeti može samo uspjehom, a ne neuspjehom.
* Velika većina našeg uvoza dolazi iz inozemstva.
* Čini mi se da smo krenuli nezaustavljivim putem prema slobodi i demokraciji - ali to se može promijeniti!
* U jednu riječ može se sažeti odgovornost onoga koji vlada, a ta jedna riječ glasi: 'Budi potpuno pripremljen.'
* Mi ćemo imati najbolje obrazovane Amerikance na svijetu.
* Mi stojimo uz NATO. Mi smo dio NATO-a. Mi stojimo uz Europu. Mi smo dio Europe.
* Za američku svemirsku agenciju NASA svemir je prvi prioritet.
* Kad pažljivije proučimo stvar, vidjet ćemo da su učitelji jedina profesija koja podučava našu djecu.
* Vrijeme je da ljudska vrsta uđe u Sunčev sustav.
* Nadam se da će kongres izglasati zakon s kojim ću ja moći živjeti čak i ako ne bude izglasan.
* Da u SAD-u postoji diktatura, bilo bi mi mnogo lakše. Naravno, kad bih ja bio diktator.
* Divna stvar u knjigama jest to što se u njima mogu pronaći i prekrasne slike.
* Mi smo udvostručili - s 50 milijuna na 195 milijuna - količinu novca koja nam je za tu stvar na raspolaganju.
* Sreo sam se jučer s predsjednikom Putinom. Čini mi se da je on vrlo napredan čovjek, kako se to kaže u nijansiranim diplomatskim krugovima.
* Ovdje sam da bih vas obavijestio da će šalteri i aviončić poletjeti s washingtonskog aerodroma već ovog četvrtka.