banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Mar 2024, 00:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jan 2003, 14:03 
OffLine
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Postovi: 2223
Lokacija: Banjaluka
Malo bolje nego u prethistoriji
Zbog nestručnih operacija na srcu od osam beba umrlo sedam

Za razliku od Münchena i Budimpešte gdje preživljava 90% djece s transpozicijom velikih krvnih žila u Zagrebu taj broj iznosi 10%. Transpozicija velikih krvnih žila je obrnuti izlazak aorte i plućne arterije iz srčanih klijetki i prirođena je srčana mana koja se u djece javlja u pet do sedam posto svih kongenitalnih srčanih anomalija. U Hrvatskoj, pak većina djece s tom manom, koju su posljednjih godina operirali naši kardiokirurzi, umire. Navodno je od posljednjih osmero operirane djece s tom srčanom manom na Rebru umrlo njih sedmero. Prof. dr. Branko Marinović, šef dječje kardiologije na Rebru, rekao nam je da mu statististički podaci o smrtnosti nisu poznati i ne bi ih komentirao.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zelim da malo razmislite o ovome.
I ne samo o ovome...

Koliko mi uopste vjerujemo dokrotima,a koliko realno treba da im vjerujemo.

Prije dan-dva sam ostala zatecena dogadjajima i nemarnoscu lijecnika koji su pilule koje nisu namjenjene za kontracepciju i nisu odobrene kao sredstvo za kontracepciju propisivali upravo u te svrhe.
Cinjenica jeste da te tablete zapravo sprjecavaju zacece ako se piju zbog onih tegoba kojima su i namjenjene,ali da imaju nus pojave i da su rizicne te se ne bi smjele uzimati duzi period.

Mislim stvarno...pa da li iko vodi racuna o pacijentima i kako doci do sistema u kojem osteceni pacijent moze doci do pravde,izboriti se za svoja prava,a doktori koji prave kardinalne greske da budu smjenjeni bez onog sentimentalnog - a koliko je on zivota spasio do sada...

Na oksigen radiju prije nekoliko dana bio je slucaj djevojke/zene od 29 godina (u inostranstvu,ne sjecam se gdje) kojoj su po hitnom postupku odsjekli obe dojke zbog raka koji se opasno prosirio... :o
Nakon operacije doktori su dosli da joj saopste da je u pitanju greska i da su njeni nalazi bili zamjenjeni sa nalazima nekog drugog i da im je eto zao... :o
Cura je histericno plakala i govorila da su joj unistili zivot - kao sto uostalom i jesu...
Ona ce imati pravo na odstetu i sve to,ali nema tih para koje njoj sad mogu pomoci...Jedan unisteni zivot se ne moze 'zakrpati' sakom dolara...

Mene zanima koliko vi vjerujete doktorima i da li se obracate i drugim doktorima kad vas nesto boli cisto da cujete vise misljenja ili sud jednog doktora uzimate zdravo za gotovo (kao ja naprimjer,koja jedva cekam da nagulim i od tog jednog,a kamoli da zbog iste stvari obilazim njih 10 - mada bi to izgleda bilo pametno)...
Da li idete samo kod preporucenih doktora ili ne obracate paznju na takve stvari...
Koliko smo s te strane odgovorni prema svom zdravlju?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2003, 05:02 
OffLine
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Avg 2002, 18:24
Postovi: 47
Ukratko DOKTORI KAO I CIJELO OSOBLJE KANTONALNE BOLNICE BIHAĆ :krajnje ne profesionalni ,vrlo bahati ,skloni sitnom kriminalu ,bezobzirni , bezorazni , nesposobni ,neuki . NAJBLAŽE REČENO KATASTROFA ili čisti primjer kako ne trEba da se radi . Doktori najveći i najgora vrsta obrazovanih kriminalaca spremnih na sve koJi legalno rade .Sigurno najveći obrazovani šljam ,sitničari koima vire pare iz očiju uvučeni i udubno smješteni u najviše organe vlasti iz koristoljubljivih osjećaja radeći na štetu svih radi sopstvene koristi .Nek ih je sramota i stid .

Većina doktora zavrsi itekako težak fakultet samo radi diplome i lagodnosti koja ona pruža a ne radi nauke ili prave pomoći ljudima .Dokaz je sve što se dešava okolo nas, iz tog razloga medicina spada u nauke koje su najmanje napredovale .Velika čast velikim izuzetcima čije znanje i umijeće treba i naveliko poštovati i cijeniti nek bog dragi da ih bude više.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Jan 2003, 17:25 
OffLine
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Postovi: 496
Doktori ko' doktori , na zalost danas vecina ih je podmitljiva.... sa druge strane kada pogledamo ne moze se ih ni kriviti jer su jako malo placeni za ono sto rade.


Poslednji put menjao ljepota poroka dana 30 Jan 2003, 18:43, izmenjena samo jedanput

Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2003, 10:44 
OffLine
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Nov 2002, 12:58
Postovi: 353
Lokacija: BIHAC
Nemam pojma stvarno neznam doticnog pa nemogu nista da kazem necu da grijesim dusu .Ali u svakom slucaju Kantonalnu bolnicu u BIHACU izbjegavati u sirokom luku .Mada bolnica posjeduje neke kadrove u svijetu poznate ali na nesrecu takvih je jako malo i do njih je tesko doci moraju se vuci debele stele njima i slicnim svaka cast .

_________________
ZIVI I PUSTI DRUGE DA ZIVE


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2003, 11:06 
OffLine
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Postovi: 15608
Lokacija: Banja Luka
Istom iglom vakcinisao 80 dece
Jedan bolničar iz Bocvane suspendovan je zbog toga što je istom iglom vakcinisao 83 učenika jedne škole na severozapadu te zemlje, javlja BBC. To je izazvalo paniku među roditeljima zbog toga što je u Bocvani gotovo 39 odsto odraslih zaraženo HIV virusom, a korišćenje iste igle je jedan od najuobičajenijih načina za prenošenje tog virusa. Bolničar, čije ime se ne navodi, vakcinisao je decu uzrasta od sedam do 13 godina protiv hepatitisa i tetanusa, a kada su učitelji u selu Gumare primetili da koristi istu iglu, pitali su ga šta to radi, na šta je on odgovorio da je zaboravio da promeni iglu. Zatim je promenio iglu, ali kasnije je ponovo nastavio da decu vakciniše istom iglom. Kada mu je skrenuta pažnja, opet je odgovorio da je zaboravio da promeni iglu. Učitelji su, zatim, o tome obavestili vlasti i deca su odmah testirana na sidu. Test će biti ponovo urađen za tri meseca kako bi se utvrdilo da li su deca zaražena HIV virusom zbog ovog nesrećnog incidenta.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2003, 13:17 
OffLine
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Postovi: 2223
Lokacija: Banjaluka
DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO ŠIRI ISTRAGU U SLUČAJU dr. ASIMA KURJAKA

Loš duh na Svetom duhu
Dr. Kurjak pacijenticama krao jajašca i prodavao za 300 eura
Za umjetnu oplodnju cijena do 3000 eura


ZAGREB - Nakon što je prošloga tjedna Županijsko državno odvjetništvo zapečatilo četiri ureda kojima se koristi zagrebački ginekolog dr. Asim Kurjak u Općoj bolnici "Sveti Duh", te zaplijenilo računala u kojima je pohranjena dokumentacija o pacijenticama, pojavljuje se sve više dokaza koju upućuju na nepravilnosti i zlouporabu jajnih stanica u privatim klinikama dr. Kurjaka i u bolnici na "Sv. Duhu".
Naime, dr. Kurjaka se tereti da je na nezakonit način i bez znanja pacijentica uzimao njihove jajne stanice, koje je prodavao parovima koji nisu mogli imati djece. Svaki postupak izvantjelesne oplodnje dr. Kurjak je navodno naplaćivao po cijeni od 500 do tri tisuće eura.
Ovih dana u javnosti je "procurio" podatak, potkrijepljen dokumentom koji je osobno potpisao dr. Asim Kurjak, o pacijentici kojoj je dr. Kurjak preporučio postupak umjetne oplodnje "donacijom jajne stanice ili gamete" iako je žena već bila u menopauzi, što znači da nije mogla imati svoje jajne stanice. Riječ je o postupku koji u Hrvatskoj nije legaliziran, pa slučaj spomenute pacijentice upućuje na zaključak da je dr. Kurjak pacijentici preporučio nedopuštenu oplodnju. Prije nego što je podvrgnuta tretmanu izvantjelesne oplodnje, pacijentica je godinu dana provela na terapiji estrofernonom i progesteronom, odnosno pripremi maternice za umjetnu oplodnju. Nakon dva pokušaja umjetne oplodnje, pacijentica je ipak ostala trudna i rodila djevojčicu.
Budući da je riječ o nezakonitom postupku izvantjelesne oplodnje jajnom stanicom ili zametkom, policija će u kriminalističkoj istrazi morati doći i do podatka o biološkim roditeljima.
Kriminalistička istraga trebala bi utvrditi koliko je dr. Kurjak obavio operacija septuma, odnosno materičnih pregrada koje mogu biti uzrokom neplodnosti. Naime, brojne pacijentice žalile su se da su bile podvrgnute operaciji uklanjanja septuma iako to medicinski uopće nije bilo opravdano, a neke su tom zahvatu bile podvrgnute čak dva puta. Pacijentice su se žalile da im je dr. Kurjak privatno naplaćivao usluge i zahvate iako su se oni obavljali u Općoj bolnici "Sv. Duh".
Županijsko družavno odbvjetništvo također je zatražilo da se na "Sv. Duhu" obave i sve predistražne radnje vezane uz slučaj smrti rodilje Dragice Ivankić krajem siječnja prošle godine.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: 31 Jan 2004, 12:42 
OffLine
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Postovi: 15608
Lokacija: Banja Luka
Naprave frku oko jednog slučaja a kod nas se to stalno dešava


Načelnik beogradske klinike priveden zbog primanja mita
Beogradska policija privela je načelnika odeljenja Klinike za rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" u Sokobanjskoj ulici, Lasla Svirtliha (58 ), zbog sumnje da je izvršio krivično delo korupcije u zdravstvu. U saopštenju, SUP Beograd navodi da je Svirtlih uslovio pružanje zdravstvene usluge pacijentu tako što je početkom decembra 2003. godine primio 300 evra od zeta pacijenta da bi ga primio na kliniku, a 29. januara 2004. godine od kćerke pacijenta uzeo još 100 evra kako bi mu produžio lečenje u bolnici. Pre nego što su dali novac, oštećeni su se obratili policiji, pa su novčanice obeležene, posle čega je kćerka pacijenta te iste novčanice u plavoj koverti dala Svirtlihu. Policija navodi da je odmah zatim ušla u Svirtlihovu kancelariju i kod njega pronašla dve novčanice od po 50 evra, kao i zgužvani plavi koverat u korpi za smeće. (Beta)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2004, 10:47 
OffLine
Majstor
Majstor

Pridružio se: 30 Jul 2003, 09:40
Postovi: 608
Lokacija: Banjaluka, BiH
zasto vas ovo cudi?

zar ima bar jedna oblast ljudskog djelovanja u kojoj su ljudi savjesni, i bezgresni?
ne, naravno.

covjek je sam po svojoj prirodi, manjkavo bice.sklono pogreskama i sve sto radi nesavrseno je, podlozno kvarenju.
nekad su posljedice toga manje, kao kad recimo domacici zagori rucak :) , a nekad su daleko ozbiljnije.sjetimo se samo chernobila, padova aviona, sudara vozova, rusenja zgrada, pa i ratova, svjetske gladi i mnogo cega jos.

pogreskama doktora moze biti iznenadjen samo onaj, koji ih je smatrao bezgresnim i zivio u zabludi da je nesto na ovom svijetu savrseno.

kako zivjeti ako je ovako?
pa, rekao bih, neprestano nastojeci uzdici se iznad ovakvog svijeta! to je imperativ.
na tidje pogreske i manjkavosti nemozemo mnogo uticati, pa tako ni na pogreske u zdravstvu, ali na sopstvene mozemo i...MORAMO!

izgradjujuci sami sebe, sirimo i pozitivnu energiju u svijet oko nas, popravljajuci sopstvenu okolinu.to je jedini nacin, da nesrece smanjimo i sopstvene zivote ucinimo sigurnijim i laksim.

nazalost, to je i najtezi i najnepopularniji nacin, jer, mi bi radije da se cijeli svijet promjeni nego da jedno jutro ustanemo sat vremena ranije!

zato, umjesto da optuzujemo doktore, pogledajmo sta mozemo da ucinimo sa samim sobom. :wink:
pozdrav svima!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2004, 20:53 
OffLine
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Postovi: 2030
Lokacija: Banjaluka
rio je napisao:

zato, umjesto da optuzujemo doktore, pogledajmo sta mozemo da ucinimo sa samim sobom. :wink:



u principu se slazem sa ovim... jer samo na taj nacin cete sa doktorima imati manje posla :D


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2004, 15:30 
OffLine
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
Postovi: 893
Ako se pogleda cinjenica da mnogi upisuju medicinu radi statusa a ne iz silne zelje da pomognu covjeku svojim znanjem, zasto vas iznenadjuju sve ove cinjenice?

U Njemackoj je rijetko naci doktora koji vas posmatra kao osobu :roll: za njega si samo broj kartice ( tj lova koju on zaradjuje). Posto sam privatno osigurana poslije svakog pregleda dobijam racune u kojima vidim sulude cijene za usluge koju naplacuju :o

Prije 2 dana sam otisla kratko kod jedne poznanice koja radi kao asisentica u zubarskoj ordinaciji. Usput sam htjela da vidim ordinaciju jer se nalazi u neposrednojj blizini gdje stanujem ( posto je moj zubar udaljen nekih 20 km od stana). Usla sam u ordinaciju i bila sam u jednoj od soba nekih 5-10 min dok je ona spremala aparaturu za drugu smjenu. Ostatak sam provela u cekaonici sa sinom dok nije bio povoljan trenutak za nju da napravimo termin. Da bi juce dobila pismo tj. racun u kojem pise da sam bez najavljenog termina dobila savjetovanje od strane doticnog zubara i da moram da platim racun u iznosu od 30,59 Eu :o
Nisam mogla da vjerujem da postoje i takvi kreteni, ali eto, postoje :lol:
Doticnom zubaru cu odgovoriti sa pismom u kojem ce pisati da taj iznos nisam duzna platiti i da za jedno : "Hallo!" ne placam tako visoku cijenu :P I naravno, ako se bude bunio obraticu se advokatu gdje cemo vidjeti da li treba da ga tuzim za prevaru....
Nemate pojma kako volim ovaj njemacki zakon :wink:

_________________
Ako ľelią - moľeą
Ako moľeą - znam da hoćeą
A ako hoćeą - ąta da ti radim
Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2004, 17:18 
OffLine
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2002, 15:42
Postovi: 344
Lokacija: Daleko
Za razliku od mnogih drugih civilizovanih zemalja, ako nista drugo mozes da tuzis doktora z apocinjenu stetu , dok kod nas nemas koga da tuzis. :roll:

Jer, svako je svakom doktoru rodajk, kum, priajtelj i svako tudjeg doktora ledja stiti. :-?

Najpametnije je u BLuci kada dobijete vase nalaze otici par kod tri doktora da ih iscitaju i ne reci im medjusobno ovog drugog odluke. Na taj nacin mozete bar da potvrdite ako je nalaz jedinstven i isto icitan da je velika mogucnost i tacan.

Situacija u zdravstvu jeste ocajna, ali da li je to razlog da se tamo neka jos veca bijeda koja je dosla na vaznu operaciju odere, samo da bi doktor ostao priseban u toku operacije.

[b]DOKTORI KOJI UZIMAJU MITO, DA SE MENE PITAJU OSTALI BI SVI DO ZADNJEG, ISTOG TRENA BEZ SVOJE DIPLOME I ZABRANJEN BI IM BIO RAD DO KRAJA ZIVOTA - OPET[/b], da ko mene pita. 8)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2004, 20:20 
OffLine
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Apr 2002, 01:00
Postovi: 413
a ko bi nas onda liječio?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2004, 08:23 
OffLine
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2002, 15:42
Postovi: 344
Lokacija: Daleko
VRABAC je napisao:
a ko bi nas onda liječio?
:lol: :lol: :lol:

Da, da - ko bi onda ostao?! :lol: Tuzno. :(


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2004, 13:06 
OffLine
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Postovi: 2030
Lokacija: Banjaluka
VRABAC je napisao:
a ko bi nas onda liječio?


da, e to je to sto narod nema izbora pa mora da se povinuje...bezkompromisno... :x

sto se tice doktora tacno je da postoji korupcija i to je veliki problem nasheg zdravstva.

Ali reforme slijede koje su u svijetu uobicajene.
Drzavne bolnice/privatne klinike..posrednik PORODICNI LJEKAR.

Kod nas su bolnice siromashne, neuslove i tu ce raditi kadar u skladu sa tim, samim tim bice mjesto gdje ce se lijeciti siromashni slojevi.

Privatne klinike i poliklinike...gospodski idesh lijecish se, kulturan prijem, dostojanstvo, pa sve to onda fino platish!
znaci koliko para toliko muzike.

indijanka: a nisam te shvatila , jesi ti narucivala pregled kod tog stomatologa? ili si samo dosla da sacekash stom. sestru po licnim pitanjima?
u svakom slucaju nije korektno...ali josh jedna od potvrda zasto su stomatolozi najplacenija profesija u razvijenim zemljama :P ali i najtuzenija :lol:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2004, 14:27 
OffLine
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Postovi: 3380
Lokacija: .: Lugano :.
gipsy_girl je napisao:
u svakom slucaju nije korektno...ali josh jedna od potvrda zasto su stomatolozi najplacenija profesija u razvijenim zemljama :P ali i najtuzenija


Da, tako nesto sam cuo i danas od jednog advokata koji nam je drzao predavanje.
U jednom trenutku je neko dobacio 'kako bi bilo dobro biti advokat' a on je onda objasnio da je u ovom trenutku najbolje biti stomatolog. :)

Kasnije je objasnio da i stomatolozi koliko god skupi bili moraju dooobroo da paze sta rade jer lako moze neko da ih tuzi ukoliko mu nanesu dusevnu i fizicku bol nestrucnim odnosno nedovoljno kvalitetnim radom.
Takodje je naglasio da recimo advokati i stomatolozi (i jos profesija) ne mogu biti 'firme u kojima je novac odgovoran' vec firme u kojima mora biti odgovorna odredjena osoba sa svojim kompetentnostima i titulama.

_________________
Nemoj se svadjati sa budalom, ljudi cesto nece primjetiti razliku.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2004, 11:06 
OffLine
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Postovi: 2030
Lokacija: Banjaluka
apsolutno poznato :wink:

svjesni su toga ovi nashi stomatolozi, samo nash zakon josh nema tih odredbi takvog tipa a i ljudi josh uvijek se nisu prebacili da potpuno razmisljaju na taj nacin.
Kad to sve krene tako, nece moi raditi svako ko sta hoce, postojace mnogo veca odgovornost.

Nije da hinjim tu profesiju, ali svasta se zaista radi, to sam osjetila na sopstvenoj kozi. Oni pravi, strucni, dostojanstveni, kulturni su jako rijetki! :wink:

Takodje nije sve ni do Dr ima jako cudnih pacijenata :roll:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2004, 23:17 
OffLine
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2003, 02:19
Postovi: 142
Lokacija: Banja Luka
Ne dao Bog nikome da završi na hirurgiji u BL! Mesnica živa! Imo sam peh da sam im dopo šaka par puta i ne bih to poželio ni neprijatelju!
Dobro je uvijek potražiti "drugo mišljenje" ali to se takođe plaća a u ovoj državi ima jako puno ljudi koji jedva da mogu priuštiti i jednog Dr-a a kamoli više njih. U mom gradu je situacija blago rečeno užas. Dođe mi da se počnem baviti travarstvom a hirurške zahvate prepustim svom automehaničaru.

_________________
Ako vjerujete u Boga grijeąite.
Ako ne vjerujete u Boga grijeąite.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2004, 00:30 
OffLine
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Feb 2004, 19:06
Postovi: 5
Ja idem samo kod hirurga koji vrse sunecenje,
jer ako neko smije to da povjeri jednom doktoru, onda je taj stvarno pouzdan.. :lol:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2004, 17:58 
OffLine
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Postovi: 2030
Lokacija: Banjaluka
Sleepy je napisao:
Ne dao Bog nikome da završi na hirurgiji u BL! Mesnica živa! Imo sam peh da sam im dopo šaka par puta i ne bih to poželio ni neprijatelju!


ne mozesh tako generalizovati.
tacno je da su uslovi dosla loshi, cijela zgrada je improvizacija, ali postoji jako dobar kadar.
Ne znam kome si ti dopao :) ali imamo dosta dosta dobrih hirurga.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2004, 13:27 
OffLine
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
Postovi: 893
gipsy otisla sam u ordinaciju da posjetim drugaricu koja radi kod tog stomatologa i usput sam pogledala ordinaciju i napravila termin. Jos nisam dozivjela da i jedan Dr. bilo kojeg smijera odbija pacijenta koji je privatno osiguran ( jer im je tu dupla zarada).
Zubar je odustao od tog "racuna", kako mi rece drugarica, ali ako ne dobijem od njega to napismeno, kao i njegovo izvinjenje, tuzicu ga :wink:
Naravno da dobro zaradjuju. Muz mi je skoro napravio dvije krune i kad sam vidjela koliko to kosta kad se nisam izvrnula :o 1650 Eu :lol: naravno pola toga placamo mi pola kasa. Cijena jeste visoka ali imas garanciju. Ako nesto ne valja opet kod njega i ako ne napravi kako treba opet ga tuzis :wink:

Ma zapad je majka


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosting BitLab
Prevod - www.CyberCom.rs