urbana_extravaganca je napisao:
Код сваког иоле нормалног човека.
Uh, uh. Ne pretjeruj.
Tо да срушиш капитализам?Па ти и твој покрет на улици не смете да се појавите и срушите канту за смеће а да не причаму о рушењу једног система.Има вас шака јада и помири се с тим.
Ja jedno - on drugo. Dobro, to što ne poznaješ istoriju 20. vijeka i koliko je tu kanti srušeno u procesu zvanom klasna borba to je tvoj problem. No, ja samo neću ovdje da dozvolim da jednu potpuno pogrešnu percepciju - koja proizilazi iz neznanja i ograničenosti - nametneš kao neosporenu.
Eno pogledaj linkove iznad ... to je samo jedan mali primjer onoga što se dešava ...
Моја прича има смисла у односу на твоју јер је реална.Ја приче сличне твојој слушам сваки дан.Ви би мењате свет,немаш бре ни кучета ни мачета,не знаш шта значи плата,живиш код родитеља и ти ћеш да мењаш свет.Како телепатијом?И колика је та твоја интернационала?Па ја мислим да више људи у Србији има у ДХСС-у него у твојој интернационали.Твоји аргументи се своде на теорију и утопију и приче шта би било кад би било,једини аргумент ти је прича о територији у Шпанији која је трајала 11 месеци.С тобом не вреди ни водити било какву дискусију јер си ти дечко нереалан и живиш у неком свом иреалном свету комунизма који је пропао и пре него што је имао прилику да се покаже.
Dakle, na svaku od ovih smiješnih postavki je odgovoreno u prethodnim postovima. Ne pada mi na pamet da se vraćam na njih. To što ti tvrdoglavo insistiraš na nečemu, vrtiš prazne fraze, minimalizuješ, lažeš, sereš, hvataš se za manje bitne stvari, vrijeđaš mene besmislenim primjećivanjima (a uopšte me ne poznaješ), izbjegavaš odgovore na prava pitanja i postavke, izbjegavaš da bilo šta kažeš na bitno povicima "utopija" ili "irealni svijet" (jer kad pokušaš promašiš), to samo dokazuje da ne želiš da se raspravljaš na poljima koja zaista iziskuju diskusiju ako bi na bilo koji način da me opovrgneš.
To mi je dovoljno, a mislim i ljudima što prate ovu raspravu da će biti.
P.S.
Pošto je ostatak postova obrisan, želim da napomenem da se više ne vraćamo na to: propozicija UE da sam "neradnik" i da "ne zarađujem" ništa su gluposti i način da skrene sa teme, jer nije sposoban da normalno diskutuje o validnim stvarima. I da jesam, opet to ne bi trebalo imati nikakve veze, ali on mora da omalovažava ličnosti koje žele da sruše kapitalističke odnose, jer ne može da se bori protiv argumenata "zašto" i "kako" srušiti kapitalističke odnose, pa se uhvatio za "ko" (u smislu ljudi koji su aktivni na tome, koliko ih je, itd.).