Popokatepetl je napisao:
Pa jeste, malo je bezveze što je 7 bendova iz Beograda, i još par iz okoline. Kontam da je Beograd centar ex yu scene, najživlja sredina, ali da su toliko dominantni, nisam siguran.
Jasta su.
nasmjeshiti luzer je napisao:
Ccc...
Citam ovo (i ovog mog nesretnog popokatapetla izmedju ostalog) i ne kontam sto ljudi danas(i ja medju njima) imaju potrebu da uvijek imaju neki cvst stav o organizaciji, kvalitetu zvuka, stilovima svirke i bla bla bla...Pa demofest je tu da se ljudi malo provesele. Odes tamo, popijes koju pivu, nalaktis se na curu ako ti se ne da stajati, gledas neke tamo bendove i ohaj - eto ti zajebancije!
A ne bla bla ovo-ono, pa opet ono-ovo blablabla. A ako ti je skupo - pa ne mozes kriviti DF sto smo sirotinja. Organizejsn jednostavno kosta i na to se ne moze mnogo uticati. Prihvati cinjenicu i prosvijetljen kreni u zivot

.
a sta to tacno,kosta organizaciju?
_zoka je napisao:
Slažem se sa ovim....Aquarius je tri godine iz svoga džepa finansirao festival,dovodio izvođače koji teško da bi došli u BL i svaka im čast na tome.Slažem se i u vezi Brankice,nije ružna,a bogami ni nezgodna

.Ne'am pojma odakle je al' koliko sam ja skontao ovo nije banjalučani only manifestacija....Ono,jest' da smo mi graCka raja i prvi do Boga al' treba biti miliostiv i prema ovima iz okoline...

Jeste,bio sam na prvom sastanku kad su otvorili novcanike,stavili sve pare na jednu hrpu i rekli : "ajmo organizovati festival" .
Acrobatico objasnio