tinchy23 je napisao:
hej hej drage buduce kolege, jedno pitanjce...
Upisala sam medicinu ove godine pa trebam savjet...Sta mi je pametnije izabrati sto se tice izbornih predmeta...
hvalaaa....

))
ја ћу ти навести које сам ја предмете имао у првој години као изборне и који су се показали као једноставни.
Први семестар:
Молекуларна биологија у медицини - мислим да то води проф. Стојко Видовић. Уколико се не варам није било тешко, требало је само семинарски урадити, али чини ми се да никоме није хтио десетку дати
Информатика у медицини - Раде Тањга, колико сам чуо воли мало да смара са неким радовима, али није ништа претешко
Биофизичка истраживања - Драгољуб Мирјанић, није тежак предмет само семинарски требаш урадити, али је проблем што не можеш овај предмет положити док не положиш Биофозику
Увод у науку - Мирјанић и Кривокућа, чини м исе да су ово лагано сви полагали, али не сјећам се најбоље
Други семестар:
Хистолошке методе - Гостимир Микач, онако није претешко, али треба се малко потрудити
СТановништво, екологија и медицина - појма немам
Виртуална анатомија - нисам сигуран али мислим да треба неки семинарски урадити
Комуникација у медицини . исто појма немам

Хемија у медицини - то сам ја ишао, иде се на предавања код професорице Улетиловић. она је онако симпатична, млада је и можеш се зезати са њом, једино је проблем што се мора отићи на једно 5-6 предавања и онда буде тест који није тежак
све у свему већина изборних предмета није тешка, неки су прелагани... најчешће је то само неколико предавања и онда се одради семинарски и то је то