banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 23 Jun 2026, 23:25 Danas je 23 Jun 2026, 23:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121506 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2889, 2890, 2891, 2892, 2893, 2894, 2895 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 30 Maj 2013, 20:09 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
himna... [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wc_0ii3SLp0[/youtube] :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 20:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
batica je napisao:
Jeste ispao picka,ali je nazalost imao pravo na to...

da li bi ti to uradio?
ovako kada gledas sa strane,covjeku se dugovale pare,isplati mu se sve do zadnjeg dinara,i kada se trazi samo tvoj potpis kojim ti nista niti dobijas niti gubis,ti to neces da uradis...........kao sto rece rba iznad,ti potezom izbijas pare ljudima iz dzepa,momcima sa kojim si do juce igrao!!!

a da ne govorim da je borac jedan jedini klub u kojem je dusko stajic ostao od prvog do zadnjeg dana! pogledajte malo njegov fudbalski put pa recite gdje se on to zadrzao duze od pola godine(mislim na iole ozbiljnije klubove)!!!

sada kada je bio u BL sa celikom,isto je rekao da ne ostaje u zenici sledece sezone,da ide dalje.
iz borca ode u raspalu slobodu ps i jedva pola sezone izdrzi,i sto je zanimljivo nigdje nije bio standardan osim u borcu!!!
ako se ispostavi da je stvarno licenca izgubljena zbog njega to neka mu ide na dusu i nece imati niko ni jedan jedini argument da ga brani!!!

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 21:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Citiraj:
Sportski direktor Borca i privremeni trener Branislav Krunić poslije trijumfa protiv Radnika izrazio je zadovoljstvo prikazanom igrom i pobjedom po veoma teškom terenu Gradskog stadiona u Bijeljini.

- Zadovoljan sam rezultatom ali i igrom mog tima. Po izuzetno teškom terenu nismo mogli pokazati nešto više. Pobjednika je odlučio jedan prekid. Imao je i Radnik svoje šanse, ali nisu ih uspjeli realizovati. Na poluvremenu sam umjesto defanzivnog Dalibora Teinovića u igru uveo ofanzivnog veznog Jocu Stokića jer sam osjetio da možemo da dobijemo ovu utakmicu. Ipak, sve je i dalje otvoreno. I u revanšu ćemo igrati bez kalkulacija i ići na novu pobjedu - poručio je Krunić.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 21:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
himna... [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wc_0ii3SLp0[/youtube] :lol: :lol: :lol:

Himna čega?
Ne kontam :-?
kad ste nakucali tol'ko postova, pa ne stignem sve da pročitam...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 21:36 
Veteran
Veteran

Najavili himnu RS-a i pustili to :lol: 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
F-K-B je napisao:
Najavili himnu RS-a i pustili to :lol: 8)

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 21:56 
Veteran
Veteran

http://www.rtrs.tv/av/pusti.php?id=27604

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
pinkara je napisao:
batica je napisao:
Jeste ispao picka,ali je nazalost imao pravo na to...

da li bi ti to uradio?
ovako kada gledas sa strane,covjeku se dugovale pare,isplati mu se sve do zadnjeg dinara,i kada se trazi samo tvoj potpis kojim ti nista niti dobijas niti gubis,ti to neces da uradis...........kao sto rece rba iznad,ti potezom izbijas pare ljudima iz dzepa,momcima sa kojim si do juce igrao!!!

a da ne govorim da je borac jedan jedini klub u kojem je dusko stajic ostao od prvog do zadnjeg dana! pogledajte malo njegov fudbalski put pa recite gdje se on to zadrzao duze od pola godine(mislim na iole ozbiljnije klubove)!!!

sada kada je bio u BL sa celikom,isto je rekao da ne ostaje u zenici sledece sezone,da ide dalje.
iz borca ode u raspalu slobodu ps i jedva pola sezone izdrzi,i sto je zanimljivo nigdje nije bio standardan osim u borcu!!!
ako se ispostavi da je stvarno licenca izgubljena zbog njega to neka mu ide na dusu i nece imati niko ni jedan jedini argument da ga brani!!!
naravno da ne bih kao i,vjerujem,svi sa ove teme ali treba ovo gledati sa druge strane.Stajicu jefudbal posao od toga zivi,ljudima kad kasni plata budu jako nervozni uz to kad se doda da Stajic nema nista sto ga veze s Borcem osim sitnih ugovora,jasno je da ce presuditi karakter osobe. Mozda se i neko nekom zamjerio....jedino sto je s tim napravio jeste da je zatvorio guzicom vrata u Borcu.mada kako se sve mijenja i to je upitno...samo ne moze se reci da u Borcu nije pruzao dobre partije.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 06:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
najskuplji potpis jednog igraca u istoriji Velikana, nek ti je na cast Stajicu, razocarao si me kao covjek za sva vremena, sto se na kuma nisi ugledao mali covjece? i njemu duguju

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 07:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Koliko puta smo sa tim covjekom popili kafu, pomagali mu u momentima kada je izgubio mjesto u prvih 11. Cak imam i dres sa njegovim imenom. Kako je vrijeme odmicalo, shvatili smo o kakvom covjeku je rijec. Stajicu, konjino neotesana. Pitaj kuma kako mu je.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 07:25 
Veteran
Veteran

htio sam mu sinoc poslati poruku i napisati sve sto mislim o njemu nakon ovog saznanja, ali sam u trenutku shvatio da je bolje ne pisati nista i umjesto toga obrisao broj, da me ne podsjeca na nistavilo od covjeka

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 07:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
iskusniborcevac je napisao:
htio sam mu sinoc poslati poruku i napisati sve sto mislim o njemu nakon ovog saznanja, ali sam u trenutku shvatio da je bolje ne pisati nista i umjesto toga obrisao broj, da me ne podsjeca na nistavilo od covjeka

Daj meni broj ?!

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 07:40 
Veteran
Veteran

Mozda i da napisem broj na javnom dijelu foruma...Sve po zaslugama.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 07:42 
Veteran
Veteran

Daj broj da ga uznemiravamo, prvi mu red na sahrani j.... :angry4:

P.S. Nama dobro kad bi i 500,000 e zaradili ovako.
http://sportal.rs/news.php?news=102144

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 09:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Daj broj da mu kazemo sta mislimo o njemu!!!!

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 09:27 
Veteran
Veteran

da mu je ostalo malo ljudskosti, vec bi se pokusao izviniti bar svojim dojucerasnjim drugovima za uzasan gest prema njima, nama ne mora, sva sreca da mu nisam zapamtio broj,jer bi jednog dana sigurno napisao nesto zbog cega bi se mozda pokajao, bolje ovako ga ostaviti da likuje dok mu ne proradi savjest, a jednog dana hoce, u to sam ubjedjen, a onda je gotov

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 09:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Dajte ljudi, nemojte se spustati na nivo Duska Stajica. Ko ga .ebe

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 09:37 
Veteran
Veteran

Kolega, mozda si i u pravu, ne treba se spustati na njegov nivo, ali on jedino razumije takav vid komunikacije.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 09:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
kod kuće i na strani je napisao:
Kolega, mozda si i u pravu, ne treba se spustati na njegov nivo, ali on jedino razumije takav vid komunikacije.

Znam i to, ali daj da nehranimo njegovu sujetu,to je igrac koji je kod nas na terenu davao sebe, a ljudski kvaliteti su ipak nesto drugo, stim se radjas, ili jesi ili nisi. Uglavnom covjek ide silaznom putanjom i igracki a ljudski je vec odavno tu oko dna.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 09:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Sky je predlozio da se informacije o sutrasnjoj akciji okace na neku sliku, pa da lakse to podjelimo po drustvenim mrezama... Imate linkove u spojleru. Moze da se iskoristi jedna od ovih slika.
Ako napravite, okacite ovdje... Goran i kompanija.

Spoiler:
BANJA LUKA VOLI BORAC - navijačka akcija pomoći

Organizovana je posjeta djece svih uzrasta stadionu naseg Borca i treningu igraca.
U okviru posjete, djeci ce biti podjeljeni pokloni u znaku naseg kluba,: olovke, sveske i rasporedi casova.
Akcija pocinje okupljanjem u 16h, ispod Zapadne tribine.
Izradjeno je stotinu kompleta, tako da slobodno povedite sto vise djece sa sobom.
Ovaj dogadjaj je organizovan radi popularizacije naseg kluba medju najmladjim uzrastom.
Novac je prikupljen prilozima simpatizera i navijaca FK Borac.

http://www4.slikomat.com/13/0527/kei-DSC042.jpg
http://www4.slikomat.com/13/0527/1jy-DSC042.jpg
http://www4.slikomat.com/13/0527/ma7-DSC042.jpg

Aj Borac!

Vrh

[ 121506 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2889, 2890, 2891, 2892, 2893, 2894, 2895 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]