banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jun 2025, 13:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 309 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jan 2012, 11:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Stavio bih u temu 20 godina RS ali je zaključana..

Citiraj:
Posle premijere filma „U zemlji krvi i meda“, u kojem su Srbi predstavljeni kao koljači i silovatelji, glumica i rediteljka najavila akciju protiv „genocidne tvorevine“

Slika

BEOGRAD - Diplomatski skandal!
Anđelina Žoli, glumica, rediteljka i ambasador UN, počela je da promoviše svoj film „U zemlji krvi i meda“, pa je specijalnu premijeru u Sarajevu zakazala za 17. februar, a u Beogradu za 23. Kako stvari stoje, Bošnjaci će uživati u Anđinom ostvarenju, dok će se retko koji Beograđanin odlučiti da odgleda novo holivudsko blaćenje Srba. Anđelina u filmu tvrdi da je u ratu u Bosni ubijeno 300.000 muslimana, a silovano 50.000 muslimanki?! Ali tu nije kraj naučnoj fantastici: glumica ima nameru da zatraži ukidanje Republike Srpske.

To otkriva Obrad Bubić, sekretar Saveza logoraša RS.
- Poslala mi je poziv da prisustvujem pres konferenciji koju će u maju održati u Banjaluci sa izvesnim Arčibaldom Klajnom. Ona planira da se aktivira i da zatraži da se „kao genocidna tvorevina ukine Republika Srpska“! Sve ovo naručila je ekstremna islamska politika, da bi Srbi bili prikazani, normalno, kao zločinci, koljači, ubice i silovatelji. I da bi se predstavilo da su jedine žrtve muslimani, što je gnusna laž. Odgovorio sam da je to bruka i sramota i da je još gore to što promociju laži prave u Banjaluci! Ako misle da ruše ono što smo mi stekli krvlju, grdno su se prevarili! - kaže Bubić.

U kabinetu predsednika RS Milorada Dodika rečeno nam je da zasad nemaju komentar.
- Ne možemo komentarisati ono što se nije desilo. Sačekajmo tu konferenciju, pa ćemo videti - poručuju iz Dodikovog kabineta.

Međutim, Petar Đokić, ministar za rad i boračko-invalidsku zaštitu RS, za Kurir kaže da je jasno da je na delu novi napad na RS.

- Ali s novim pristupom! Anđelinu koriste kako bi i dalje atakovali na nas. Toga je bilo i biće. Počev od OHR i drugih međunarodnih organizacija, uvek im je cilj bio - da razvale RS, pa čak i da je ukinu. A sad, kad nisu uspeli, pokušavaju oprobanim metodama, preko umetnosti. Holivudski film trebalo bi da animira svetsku javnost i da Srbi opet budu na stubu srama. Ipak su to jalovi pokušaji, ali ćemo mi reagovati ako se budu iznosili lažni podaci. Kako je moguće da Srbi u sopstvenoj kući budu zločinci i agresori? Očigledno je da je Anđelina primila veliki novac da to uradi, da je sve orkestrirano!

Šta je sadržaj filma

Na početku filma Ajla se sprema za sastanak sa srpskim policajcem. U sledećoj sceni oni plešu u sarajevskom noćnom klubu, kad eksplodira bomba, koja narušava mir u ovom multietničkom gradu. Bombu su, naravno, postavili Srbi.

U sledećoj sceni žene odvlače u autobus, koji ih vodi u srpski kamp, gde ih siluju! Srpski policajac baca jednu od žena na haubu automobila i siluje je. Policajac grabi Ajlu da i nju siluje, ali ga zaustavlja Danijel, „njen“ Srbin, koji je štiti od silovanja i poručuje da nju niko ne sme da dotakne. Ajla preživljava tako što je zaključana u sobi u kojoj spava samo s Danijelom. Razlog zbog kojeg bi neko proveo ceo rat braneći ženu s kojom je imao samo jedan sastanak ostaje nepoznat.

Istoričari: Fama o Indijancima s Balkana!

Istoričar Srđan Cvetković sa Instituta za savremenu istoriju za Kurir kaže da u Anđelininom filmu nema ničeg novog.

- To je danak nasleđu i stereotipima iz 90-ih, ostaci zapadne propagande koji još ostavljaju posledice. Crno-bela slika nije se promenila pa i dalje vlada fama o dobrim i lošim momcima, kaubojima i Indijancima na Balkanu. Nisam ga gledao, ali po onome što čitam, vidim da film nije otišao dalje od toga. Možda je ideja bila dobra, ali izvedba nije. Isti je slučaj i s filmom „Nemoguća misija“ s Tomom Kruzom. Novo bi bilo da su ispitali postojeće stavove, ali ovo je samo produžetak kampanje - kaže Cvetković.

Izvor: KLIK

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 11:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Dec 2011, 17:45
Дабогда јој рак по језику возао формулу.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 11:21 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Kurir :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 11:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Ne razumijem samo zašto bi se ona miješala u naše odnose. Ona je po profesiji glumica i neka se time bave. Ili mora opravdati ono što joj je Avaz dao kao nagradu za film?

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Zar ti nije jasno da svako obavlja posao za nekoga ? Juce Bono Voks, prekjuce Dzon Vejn,a danas.....Sonja Biserko !!!

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 12:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Film je očito neko veće smeće, prvenac jedne sasvim prosječne holivudske glumice koja mi nikada nije ni bila omiljena. Fino ona izgleda ali ljepota je prolazna.
Od američkih glumica najviše poštujem Susan Sarandon. Mislim da bi neko trebao reagovati i tužiti Angelinu Jolie jer u filmu iznosi neistine pa makar film bio i smeće jer se odlično zna ukupan broj stradalih u BiH a iznosi 99 hiljada. Srbi ako ne reaguju dozvoliće da ih i dalje blate trećerazredne "holivudske dive".

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 12:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Citiraj:
Anđelina Žoli traži ukidanje Republike Srpske!

Spasavaj se ko moze! :lol: :lol: :lol:

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 12:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
најбоље би било да је аутор теме ову америчку анорексичарку типа јадницу врсте фашисткиња,односно име јој малим словом.
Нас није успио срушити нити укинути фашистички пакт Нато,са све својим фашистичким јединицама,а да ће ова избезумљена дрогерашица што се потурала под све што је хтјело ући у њу. :angry1:

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 12:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ja lijepo govorim, samo tužbama se nešto more napraviti. Tužiš čkupi, stalno spominješ Jasenovac i genocid iz II.sv rata i spominješ kako ovo vrijedja Jevreje i Srbe koje su muslimani i Hrvati istrebljivali kao Hitlerovi saveznici, uključiš i Jevreje u te procese i da vidiš kako će gamad da začepi, ja mislim da samo prljava borba može donijeti čiste rezltate.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 12:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Upravo.

OFM je napisao najpametniju stvar na ovom forumu, a to je da Srbi trebaju iskesirati 500 miliona i snimiti Boj na Kosovu sa Bred Pitom u glavnoj ulozi. I cao djaci. Tako i za ovaj slucaj.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 12:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
:lol: da nije novca to bi bio sukob interesa :D
Slažem se, kad drugi tuže tuži i ti, kad drugi veličaju to isto radi, ništa ni više ni manje. Pa ko ima više materijala taj nek maše ušima.

Da naša kinematografija ne važi za šnj klasu ne bi snimali filmove kao "Parada" i "Srpski film" nego nešto naše istorijsko da onaj nemušti narod koji nas smatra divljacima sazna i za tu stranu naše istorije.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 13:15 
Citiraj:
uključiš i Jevreje u te procese

Kljucna stvar...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Livni jebat voli,
Anđelinu Džoli
nanananananana :cat:

Treba ona doći kod Mile na prijem, da je šarmira baja ko onu Evropejku političarku, je l' bi Ketrin Ešton?

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 13:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Rivaldinho je napisao:
Livni jebat voli,
Anđelinu Džoli
nanananananana :cat:

Treba ona doći kod Mile na prijem, da je šarmira baja ko onu Evropejku političarku, je l' bi Ketrin Ešton?

Ketrin Ešton Zita Džons...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 13:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Ma puca njoj ona stvar i za "zrtve" i za "zlocince"...skontala je da ce zaraditi na filmu i to je to.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 13:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2011, 21:09
E sad ste naje bali, andja ce vam doci glave^^

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 13:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Начи невера ша чапри ова дрољица имо е Пантела неки осећаи да е бичарка скот, зато е и нисам плодио кад ми се нудила подно палме на плажама маурициуса, каже чула е за Пантелин доги стајл па би да опроба методом дегустацие. Проследио сам јој Жигарин брои уз поздравну поруку "далеко ти лепа кућа бичарко".

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Nije droljica nego bičarka. :P

Slažem se, u ovom slučaju Anđu interesuje samo novaca a ne mali sitni životi homo balkanikusa.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 14:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Anđa treba da snimi film o forumu...mene nek glumi Danny De Vito...ili onaj midžet koji je bio evoks u Star Warsima...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 14:19 
Hocu i ja platu 5000 eura, ali...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 309 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]