да не испадне да браним докторе, јер има стварно свакаквих (како добрих тако и лоших), али понекад и људи тј. пацијенти знају претјерати. слажем се да уколико доктор погријеши треба да буде кажњен, што код нас није баш чест случај, али и људи пуно претјерују и често очекују од доктора да буде чудотворац и знају бити често веома безобразни, дрски и незахвални. разумијем да је у питању и очај, поготово када се ради о болести од које се може умријети, али јебга имај мало поштовања према некоме ко се труди да ти помогне.
а оне квази докторчиће које је баш брига за пацијенте и који раде тај посао из питај Бога којег разлога, уф такве не подносим.
праве докторе, који су стварно труде да помогну цијеним веома много, и такви уколико не знају шта нам је послаће нас код некога другог, јер им је циљ да пацијент оздрави, а не да се праве паметни.
а још су ми гори они који скроз невољно раде свој посао. у Пискавици породични доктор, оно у животу нисам чуо какве човјек глупости прав, то је Боже сачувај. у сваком житу има кукољ, али ајд када тамо неки економиста офрље ради свој посао, то није толико страшно, али доктор?! алоооо па ту су у питању људски животи!!
ово сам већ спомињао, али морам опет. три године сам провео на медицини, и тачно се још тада видјело ко ће бити добар доктор, а ко ће бити један од ових квази доктора које сам горе спомињао.
не знам, можда филозофирам, али мишљења сам да поред знања квалитетан доктор мора да посједује и одређене позитивне људске врлине