Mislim da TV BEL definitivno prednjaci po pitanju najgorih TV voditelja...
Dovoljno je samo prebaciti na taj kanal i sjesti i plakati od uzasa, evo npr:
emisija "Astro zar", kad vidim tog voditelja dobijam osip, prvo njegov katasrofalan izled a drugo njegovi osmijesi i pogledi kojim on "sarmira" gledaoce....kao npr...."skorpije su ovoh mjeseca vatreneeeee, sijavajuuu, zraceee, opijajuuuuu uhhhhhhh ahhhhh"
Onda emisija "Urbana ekologija" e to je tek posebna prica, emisija je OK zamisljenja i treba ekoloskkih emisija aliiiiii voditelj, cini mis ese MIlos Stojanovic da se zove, ne znam jeli mu iko rekao ali on je totalni antitalenat za TV, dikcija je na 0,koci se kad prica....ja se bas ismijem kad slucjano prebacim na BEL(evo sam jednog citata iz te emisije:"prosle sedmice se desio jedan strasan ...aaaa....dogadjaj....aaaaa....jedan veliki genocid...aaa....aaa...u Ramicima....u rijeci......aaaa....izvrsene je genocid.....aaaa.....aaa...nad ribama te rijeke!!!
....
Komentar je suvisan
A TV BEL kad dovedu one gatare ili TV simic poput vidovite Branke...pa kad ide telop na ekranu dok ona prebira grahna stolu:"Mijenjam proslost,proricem buducnost i nadogradjujem nokte!!!vidovita Branka"